Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nims

kolczyk w wardze ..

Polecane posty

Gość nims

we wtorek przebiłam sama sobie wargę i niestety włożyłam za krótki kolczyk warga napuchła a kolczyka ani rusz nie da sie wyciągnąc moze ktoś miał taki przypadek ? Stosuje tantum verde do płukania jamy ustnej i tribiotick zeby opuchlizna zeszła , ale nie wiem co z tym kolczykiem .. dobrze by było jakby ktoś udzielił mi skutecznej rady . z góry dziękuje ; *

Gość borze zielony...
to chyba logiczne, ze warga puchnie i koniecznie trzeba wlozyc kolczyk z dluzszym precikiem. :O blagam Cie, poki mozesz, wyjmij to z buzi, poczekaj, az sie zagoi, bo mozesz miec nastepujaca nieprzyjemnosc - kolczyk wrosnie sie w skore i dopiero bedzie placz i zgrzytanie zebow... po czym uzbieraj na profesjonalne klucie u kogos, kto sie na tym zna i kto Cie nie oszepci. :)

Gość nims
ale właśnie nie moge wyciągnąc kolczyka , nie moge odkręcic rożka

Gość piercing to nic skomplikowaneg
dziewczyno od kiedy sie trybiotyk używa na przekucia !!! to jest z antybiotykiem i zasklepia ranę . przekute miejsce musi oddychac a nakładajac tryb. uniemożliwiasz to!!! w takim przypadku jak twoj koniecznie udaj sie do osoby ktora sie tym zajmuje i ona ci wyjmie kolczyk ew. wsadzi dłuższy .