Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzdki

Nie widze sensu

Polecane posty

Gość brzdki
No nie wykarmi ale to se znajdzie takiego co wykarmi i tez bedzie przystojny. Jestem zdania ze uroda sie liczy i nikt tego zdania nie zmieni. Przystojni zawsze chodzą z laskami, one same piszą do nich na gg. Taki przystojny zaproponuje spacer to laska sie zgadza, a jak brzydki to nie zawsze, czasem wogole!! tak jak w moim przypadku, nie wszystkie nawet chcą rozmawiac!!!!!! ja nie rozumiem, pisze do dziewczyny a ona mnie olewa kompletnie, nie odpisuje. Pisze do nastepnej to mnie wyzywa po jaką cholere do niej pisze. Wiec wkurza mnie gadanie ze wygląd sie nie liczy bo tak naprawde sie liczy i to on jest glowną zachętą dla dziewczyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziewczyna ktorą kocham nie chce mnie bo jestem brzydki!!!!!!! kocha sie w jakims przystojniaku ale jest tepy jak huj, nierób jeden bez szkoly wiec takie gadanie ze wygląd sie nie liczy to tylko na forum tak se gadac mozna...

Gość brzdki
Moge sie zalozyc ze ta dziewczyna ktorą kocham chcialaby byc ze mna gdybym byl przystojny jesli mialbym rozum ten sam i zachowanie te same. Wiele razy slyszalem od dziewczyn ze jestem brzydki i oblesny. I jak tu zyc. Gadacie ze wygląd sie nie liczy ale w rzeczywistosci same zmieniacie nastawienie o 180 stopni gdy macie doczynienie z brzydalem.....

Gość a gdzie chces go niby obejrzec
ale to samo jest z kobietami te grube pryszczate brzydkie nie maja szans my mamy jeszcze gorzej bo i stare a u mezczyzn jest szansa ze zmezniejesz i znajdziesz jakas w wieku 30 badz 40 lat faceci lepiej wygladaj ok 30 niz gdy maja 20 lat

to prawda, że wacet wygląda lepiej jak jest ok 30 niz jak ma 20 lat...ale zauważcie, ze często jest tak, że bardzo ładne dziewczyny spotykaja się z brzydszymi facetami i na odwrót

A mam pytanie w jakim wieku są te dziewczyny w których się kochasz? Bo widzisz dziewczyny gdzieś tak do 24/25 roku życia (powiedzmy) są zazwyczaj wspierane przez rodziców więc chodzenie z przystojniakiem mało myslacym jest naprawdę super. Kolezanki zazdroszczą itp. Kiedy natomiast wchodzi się w dorosłe życie gdzie człowiek musi sam o sibie zadbać to szuka partnera, który bedzie govwspierał a nie tylko ładnie wyglądał bo TO RODZINY NIE WYŻYWI. Zresztą nie obraź sie na mnie ale ty jeszcze jesteś chłopczykiem. Faceci dorastają do powaznych życiowych decyzji w weikokoło 28-30 lat. Oczywiscie sa wyjątki ale to BARDZO NIELICZNE. Ja wole miec faceta zaradnego, który będzie moim wsparciem niz przystojnego dla którego bedę musiala byc matką. I jesli chcesz wiedziec to z doświadczenia wiem, że zazwyczaj przystojniacy to osoby niezaradne bo o mało zeczy musza walczyc na poczatku w życiu , a później jest juz ciężej i trzeba samemu pomysleć

nie rozumiesz liczy sie meskosc a nie sliczna buzka taki weyne rooney wedlug ciebie jest ladny albo tewez ale na pewno nie maja problemu z dziewczyna,mi i toi nie dlatego ze maja kase tylko dlatego ze sa pewni siebie i mescy liczy sie to czy jestes ogarniety i samczy rysy twarzy nie musza byc sliczne tylko meskie jak takie masz to nie ma problemu

alexa facet nie musi miec ladnej twarzy zeby byc przystojny musi miec meska twarz i posture i to wszystko

Gość brzdki
To zadne pocieszenie ze w wieku 30 lat znajde!!!!!!!!!!! W wieku 25 lat chcialbym zalozyc rodzine. Fotki nie wrzuce na forum.

Gość 1234567891011kvf
a moze dla kogos jestes ladny ...... tylko raz w zyciu widzialam brzydkiego chlopaka. ale moze komus on by sie spodobal. z toba moze byc tak samo

Gość a gdzie chces go niby obejrzec
20 lat ma

bo po tym jak piszesz mam wrażenie, że jakieś 15...bo do przystojnych to dziewczyna same piszą na gg? a co do za sposób szukanie dziewczyny przez gg? ja wiem, że wygląd sie liczy, owszem...ale myślę, że Ci mniej urodziwi zdecydowanie mogą nadrobić osobowością...

Gość mam małe pytania
skąd dziewczyna z gg wie, ze jesteś brzydki ? oraz skąd inne wiedzą, kto jest przystojny aby do niego napisać, skoro wszyscy znają się tylko z gg albo dopiero próbują zapoznać przez internet?

Gość brzdki
W domu mam na scianie duze lustro od podlogi do sufitu, jak staje przed nim, widze sie calego od stóp do glowy. Jestem załamany jak patrze na swoją twarz, mozna smiało nazwać mnie obleśnym i dziwakiem. Sam sie ze swoim wyglądem nie mogę pogodzic. Nie dziwie sie ze dziewczyny na mnie nie lecą bo faktycznie nie mają na co ;/

Gość 1234567891011kvf
no wlasnie co ci da pisanie z kims na gg??? to jest jakis glupi komunikator. a i to nie jest nic zobowiązującego .......tak robia tylko male dzieci.

Gość brzdki
Te dziewczyny to moje "kolezanki", znam je osobiscie, to nie są internetowe znajomosci. Mają nieewiele lat mniej odemnie, rok moze dwa. Ale to nie tylko z nimi jest problem. Normalne w moim wieku tez nie chcą ze mną rozmawiac, a jesli ja cos zagaduje to się krzywo na mnie patrzą. Tak jest zawsze kurwa mam ochote jebnąc głowa o coś

wiesz skoro jedyne o cZym potrafisz mówić to to jaki ty jesteś brzydki, i to przez gg to wcale się tym dziewczynom nie dziwie...proponuje odejść od komputera, wyjść gdzieś, znaleźć ciekawy temat do rozmowy. to da więcej niż użalanie się nad sobą..pamiętaj, że ludzie widzą Cię takiego, jakiego sam sie widzisz...więc więcej pewności siebie!

Masz 20 lat a w wieku 25 lat chciałbys założyć rodzine? hm... Wiesz co ja chcialam w wieku 20 lat... nawet nie będę pisać bo z perspektywy dnia dzisiejszego smiac mi sie chce. Tez m.in. chciałam wyjść do 25 roku życia za mąż i co. Dopier w tym wieku poznałam super chłopaka a o slubie nawet nie mysle bo mając 26 lat wiem, ze człowiek sama miłością nie żyje. Musi cos jeśc, w czymś chodzić itp.

Gość brzdki
To nie jest tak ze sie przed nimi uzalam tak jak tutaj. Wcale nie. Udaje pewnego siebie i takiego męskiego. Ale to wogole nie pomaga. Tutaj musialem sie wyzalic wyrzucic to z siebie

to przestań udawać tylko tej pewność siebie nabierz....skoro uważasz, że nie jesteś atrakcyjny, to znajdź coś, co może być Twoim atutem i czym możesz zaimponować...nie wiem, czym się zajmujesz, jaka masz pasję, kim chcesz być?

Gość brzdki
Alexja ty nie zrozumiesz co to znaczy byc samotnym facetem. Dziewczyny mają cos czego nie mają faceci czyli szparka :D Ona zawsze bedzie zachętą dla facetow nawet jesli dziewczyna nie atrakcyjna, to są faceci ktorzy myslą tylko o seksie wiec chetnie przypilnują im towarzystwa. A brzydki facet jest nikomu nie potrzebny.

Gość brzdki
Filmiku niestety nie obejrze bo net mi wolno chodzi. Mozesz mi wytlumaczyc co na nim jest?

Gość Ulala11
dla wiekszosci dzieczyn wyglad twarzy nie ma znaczenia, o ile nie masz jakis obrzydliwych ropiejacych wrzodow, skora Ci nie odpada i sie nie slinisz, wierz mi. Moje kolezanki sa z takimi brzydalami ze bys sie zdziwil. Dla nas kobiet liczy sie czy facet jest ciekawy, inteligentny, opikunczy zabawny sam wiesz. Po prostu nie znalazles fajnej, poza tym jak laski sa mlode to fakt leca na wyglad, ale im starsze tym wyglad mniej sie liczy a te wszystkie cechy partnera z pewnoscia kogos poznasz tylko glowa do gory i zacznij o sobie myslec pozytywnie!!!!!!!!!!!!!!!

Jesli cie to pocieszy to przechodzisz przez normalny etap dorastania w twoim wieku. Nie mam dziewczyny/chłopaka w tym wieku to znaczy, że jestem brzydki/brzydka. Dzisiaj rodzice jak mi przypomnaja co ja o sobie wygadywałam to aż mi głupio. To jest normalne i ci przejdzie po pewnym czasie a dokładniej kiedy zrozumiesz na czym polega prawdziwe życie -- jeszcze troszkę. Pisze tak bo zakładam, że nie utrzymujesz się sam tylko rodzice ci pomagą. Jest okres prze piekny kiedy naszym najgorszym zmartwieniem jest brak drugiej połówki. NIE DA SIĘ UDAWAĆ MĘSKOŚCI!!!! Kobiet meskośc wyczuwają na kilometr mój drogi. Starając sie udawac meskość możesz nie chcacy wystawic sie na pośmiewisko. Zreszta najgorzej jest jak ktos kogoś udaje bo to bardzo zniecheca.

Gość mam małe pytania
aha

Gość brzdki
Ale dzieki wam troche mnie pocieszyliscie tylko jak pomysle o swoim wyglądzie dalej sie załamuje.

Gość 1234567891011kvf
znajdziesz sobie kogos. tylko zmien swoje nastawienie a bedzie dobrze :)