Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justmarts

Allegro- jestem w tym zielona

Polecane posty

Gość justmarts

Witam. Chciałam się was popytać o kilka spraw związanych ze sprzedażą na allegro. Jestem w tym temacie kompletnie zielona, a czytając w pomocy na allegro nie za dużo z tego rozumiem. Załóżmy, że wystawiam przedmiot w okolicach 40 zł. Czytałam, że są pobierane jakieś opłaty za wystawienie przedmiotu, i jeszcze jakieś prowizje. O co w tym wszystkim chodzi ? Jak te opłaty zostaną pobierane ? Proszę, pomóżcie, bo chciałam wystawić kilka rzeczy, a wolę się upewnić.

Gość zaintrygowana...
wystawiałam kiedyś produkty na koncie firmowym, ale prywatne działa pewnie tak samo, albo przynajmniej podobnie :) po wprowadzeniu opisu produktu, zdjęć itp, masz też możliwość wyboru promowania swojej aukcji (opłata jest podana). W podsumowaniu, zanim jeszcze zatwierdzisz aukcję, podsumują Ci wszystkie wydatki, bez wyróżniania, to są wręcz groszowe sprawy. Na koncie firmowym na koniec miesiąca wystawili mi fakturę, można ją opłacić zwykłym przelewem (w info o płatnościach na swoim koncie znajdziesz nr ich konta) lub kartą przez PayU.