Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gryzilla

Tarta pasikonika

Polecane posty

Gość Gryzilla

Hej Dziewczyny Ktora z Was robila ta tarte? w ksiazce jest napisane, ze potrzebne sa czekoladowe markizy, w necie wyczytalam, ze ciastka czekoladowe, czy zawartosc kremu w ciastkach ma jakies znaczenie? i czy dosc istotnym skladnikiem jest creme de cacao white? mam likier mietowy, ale kakaowego nie udalo mi sie zdobyc czy ciasto straci duzo na smaku jesli pomine ten skladnik?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gryzilla
Ruda....a co tu do myslenia? jak nie robilas, to mi w niczym pomoc nie mozesz, ale dzieki za checi ;-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gdefrgd
Kazdy przepis jest inny i kazdy mozna zmodyfikowac.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lokomotywa z Tfego snó
Bałbym się modyfikować pasikonika (genetycznie).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gryzilla
pycha...dziekuje za linka bo znalazlam tam wzmianke o likierze kawowym, a wlasciwie o jego braku w ciescie :-) i o taka informacje mi wlasnie chodzilo a przepis zywcem wziety z Nigellowej ksiazki dzieki jeszcze raz i pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×