Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasias4

Poród w ZAMOŚCIU

Polecane posty

Czy któraś z Was rodziła w tym szpitalu co myślicie o lekarzach i personelu?

Gość luluuuuulo
jestem z tomaszowa, i wiele moich koleżanek, przenosiło się do zamościa, twierdziły że są tam lepsze warunki

O widzę, że są tu nawet osoby z mojego miasta. Ja nie rodziłem:P ale znam trochę personelu i myślę,że tragedii nie ma. Tak jak wszędzie można trafić na kogoś miłego jak i przeciwnie. Pozdrawiam i udanego porodu życzę.

Gość stalowe magnolie_
Rodziłam niestety w Zamościu rok temu i nie polecam, nawet bardzo. Poród trudny z komplikacjami dzięki lekarzom i położnym. Ukończony próżnociągiem, czego nie stosuje się już od dawna w innych szpitalach. Bardzo żałuję że nie pojechaliśmy jednak do Lublina. Jak sie nie ma znajomej położnej czy lekarza to lepiej ten szpital omijać szerokim łukiem, chyba, że się urodzi samej to wtedy ok, ale w przypadku jakiegokolwiek zagrożenia to po prostu brak słów na to co się dzieje, jak reagują. O zachowaniu położnej nie napiszę bo nie chcę tu kląć. Także jeśli możesz jedź do Lublina. ja ten poród będę wspominac do końca życia.

Gość kKkkdkdddkdkkdeo23
lepiej do tomaszowa.

Gość stalowe magnolie___
Była ze mną dziewczyna która pierwsze dziecko rodziła w Tomaszowie, i sama mi powiedziała, że tutaj warunki są lepsze duzo ale sam poród i zachowanie personelu to tragedia. Sama żałowała, że chciała mieć lepiej...

Gość stalowe magnolie___
Jeżeli zależy Wam na życiu i zdrowiu dziecka to nie zastanawiajcie się ani chwili, tutaj nawet lekarz nie powie przepraszam. Ja załuję bardzo że tu rodziłam, ale cóż czasu nie cofnę. Ile pieniędzy mnie kosztowały później wizyty w Lublinie, a ile stresu. Mi się wydawało, że nie moża być tak źle, a jednak było. Teraz wiem czmu moje koleżanki po pierwszym porodzie w Z jexdziły do Lublina i tam rodziły.

Nie wiem jaka sytuacja jest teraz ale jeszcze kilka lat temu był problem z ilością miejsc w szpitalach w Lublinie mówię tutaj o PSK 4 na Jaczewskiego czy Al Kraśnicich. Czy teraz coś się zmieniło pod tym względem? Boję się, że nie zdążę dojechać do Lublina. Jestem z Krasnegostawu więc chciałabym rodzić w Zamościu bo o szpitalu w Krasnymstawie też nie słyszę pochlebnych opinii. Jeśli są jakieś komplikacje przy porodzie to lekarze nie wiedzą co mają rodzić. Już o drugim przypadku wśród znajomych słyczę że dziecko urodziło się z upośledzeniem umysłowym