Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obynie24

Czy mogę być w ciąży???????????

Polecane posty

Gość obynie24

Witam! Dostaje dziś do głowy bo zastanawiam się nad tym czy jest możliwość że jestem w ciąży. Co prawda jak na razie nie biorę tabletek anty (jestem umówiona na wizyte u gina) jednak zabezpieczyliśmy się gumkami. Przechodząc do rzeczy zauważyłam u siebie ostatnio zwiększony apetyt, szczególnie na czipsy za którymi nie przepadam do tego ciągle jestem zmęczona a dziś doszły bóle głowy. Boję się zrobić test bo nie chcę być na razie mamą. Poratujcie i powiedzcie, że po prostu panikuję!

Gość Roman i jego Tyczka
Zwiększony apetyt na chipsy niezbicie dowodzi ciąży. Jak jesz je z ketchupem, to wręcz ciąży bliźniaczej.

Gość obynie24
Goń się!!! Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie mów nic!!!

Musisz napisac konkretniej - o okresie, kiedy stosunek, dlugosc cyklu.. nikt Ci nie odpowie na taki tekst, typu, ze jesz chipsy...

Gość obynie24
mój cykl trwa zazwyczaj 28 - 30 dni, a miesiączka trwa u mnie 6 - 7 dni i właśnie tego 7 dnia jak juz praktycznie skończył mi się okres kochałam się z moim chłopakiem a było to dwa tygodnie temu 15 stycznia.

Gość obynie24
muszę dodać że u niego nie doszło do wytrysku i zabezpieczyliśmy się prezerwatywą ale mimo wszystko zaczynam świrować bo mam zwiększony apetyt od około tygodnia, wsówam wszystko co mi podejdzie pod ręke a tak nie robiłam i do tego jestem ciągle zmęczona i nic mi się nie chce. Nie wiem już czy to zimowa deprecha czy ciąża. Z dwojga złego wole deprechę.

Gość apsikk
TO NA PEWNO DEPRESYJNA CIAZA....a jak zaczniesz ic sok z czarnej porzeczki na bank bedzie murzyn...powodzenia debilko--za seks sie zabierasz a podstawowych pojec z zaplodnieniem,dniami plodnymi nie znasz..lat masz 13???

Gość obynie24
apsikk może trochę grzeczniej???

Gość lalamidonocka
raczej nie jestes,bo po okresie sa 4 dni nieplodne

Możesz wkleić tysiąc linków, ale twierdzenie, że 4 dni po okresie to dni niepłodne i tak pozostanie bzdurą. 😴

Gość bezwymyslonegoniku99
a nie jesteś jakoś przed okresem? zawsze przed okresem zwieksza sie apetyt;P

Gość obynie24
okres mam dostać dopiero 5 - 6 luty stąd ta moja panika a mam strach robić sobie test bo boję się wyniku bo mamą nie chcę jeszcze być a mój chłopak tatą

Gość ekler22
po 1 po okresie sa dni nieplodne ale dokladnie nikt nie potrafi ich ustalic . trzeba mierzyc temperature po 2 nie sadze zebys byla w ciazy szanse sa naprawde znikome

Gość keellyy
Jak masz problem z określeniem dni płodnych to może kup sobie mikroskop owulacyjny do tego celu. Są tanie. Ja mam afrodytę i jest ok.

Gość obynie24
Zrobiłam dziś test Quick Vue wynik negatywny! :D To było najdłuższe 5 minut mojego życia! :)

Gość no i dobrze
po 2 tygodniach powinno byc wiarygodnie. Zresztą zabezpieczyliście się więc ok. Ja radzę ci poczytaj o podstawach fizjologii kobiety i o tym jak obserwuje się dni płodne i nie płodne na podstawie temperatury, śluzu szyjki, zeby nie mieć takich schizów. To się obserwuje a nie wylicza jak tu ktoś podał wyżej magiczny link to metody z której pochodzi połowa ludności.