Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgvn,,,

Co moge miec takiego w sobie, ze miałam przypadki zakochana sie lesbijek we mnie

Polecane posty

Gość dgvn,,,

?:/

Gość dgvn,,,
zakochania*

Gość Grabarz_z_powołania
nic... :D dar niebios :P

Gość blumen222
wiecej genow meskich :)

Gość dgvn,,,
jaka jestem? długie brązowe włosy.. duze piersi, figura typowo kobieca ale nie jestem gruba.. mam na mysli wciecie w talii, plaski brzuch, ksztaltne nogi i tylek... charakter? no meska to nie jestem... bardziej taka ciota ze mnie;)

Gość dgvn,,,
a zakochały się 3:/

Gość dgvn,,,
dlaczego dar niebios?:p

Gość dgvn,,,
myslisz? w takim razie co zrobic, zeby nie przyciagac?

gdzie Ty tyle less spotkałasś .. nic nie robić .. raczej cieszyć się, że one są .. a moze ty celowo sie tak zachowujesz, że je do siebie ciągniesz?

Gość dgvn,,,
W nowym otoczeniu byla taka ktora znała ich sporo i ja tez zapoznalam sila rzeczy.. A co masz na mysli mowiac celowo sie tak zachowujesz?

Gość dgvn,,,
I nie wiem z czego sie cieszyc... Ja hetero w 100%;)

jeżeli Ci to przeszkadza to zerwij kontakt i będzie po sprawie .. ponawiam pytanie .. ile masz lat?

Gość dgvn,,,
18. Nie moge zerwac kontaktu tzn unikam ale to meczace gdy ciągle się gapią, usmiechaja, bywaja w moim poblizu. Pozatym przetrawie to ale sam fakt mnie zastanawia co we mnie takiego jest... i czy takich kwiatkow bedzie wiecej :/

Gość dgvn,,,
jaka Sara ?:) A pisał tu ktoś z podobną sprawą? Jak masz link do tematu to daj.. :) Poczytam i moze znajde odpowiedz na moje pytanie...

Gość sara, to ty?
Nie, nikt tu nic nie pisał, znam dziewczynę, która ma taki sam problem jak ty i myślałam, że to ona założyła ten topik :D

Gość dgvn,,,
dla mnie to nie jest intrygujące.. owszem na poczatku tak ale po prawie roku czuje sie lekko zażenowana;p i nie jestem Sarą ;D a moze wiesz co ona w tej sytuacji zrobila?

uważam, że trochę wyolbrzymiasz sprawę.. jeżeli one wiedzą, że jesteś hetero to nie powinny Cię zaczepiać.. less nigdy nie zwiążę się z hetero bo wtedy jest na przegranej pozycji .. czaisz? nigdy nie wygra z facetem ...

Gość dgvn,,,
No nie powinny..ale jednak to robią nadal. I po prawie roku tym 2 nie przeszło..a ta jedna uszanowala to i jest ok. jednak nadal nie wiem bo podobno lesbijki sie dobieraja jako te kobiece-meskie, i wyglada to tak jakbym byla po tej 2 stronie barykady tj meska:P one sa troche z zachowania meskie,z wygladu nie, wrecz przeciwnie.u mnie zas jest tak,ze z charakteru jestem typową kobietą:/ i z wyglądu wydaje mi sie ze tez wiem o co chodzi..ja to wiem.. moze wyolbrzymiam ale to nie daje mi spokoju;/

Może im powiedz, że między wami nigdy nic nie będzie po nie jesteś zainteresowana.. z naciskiem na nigdy .. i będzie z głowy ..a jak ton ie podziała to musisz sie tak zachowywać aby im sie odwidziało .. XD albo znajdź sobie faceta skąd jesteś ?

Gość dgvn,,,
no ale wlasnie nie wiem co we mnie czy w moim zachowaniu jest takiego co przyciąga je do mnie, i nie wiem jak mam sie zachowywać zeby jeszcze sprawy nie pogorszyć;p Polnoc,a dlaczego pytasz?

Gość lfvfdllbvg,f
Hej:) Ja miałam pare lat temu identyczną sytuację.... Miotalo mną bo jednak kobiet nie pożadałam tak jak facetów aczkolwiek ciągnęło mnie coś do nich... Delikatna twarz, dotyk... To zupełnie coś innego niż facet ale nie potrafiłabym być z kobietą... Też zaczęło się tak ze weszłam w nowe srodowisko - zhp - tam było kilka lesbijek... Druzynowa tez ale podobno ona molestowala te dziewczyny dlatego odeszłam :/ Kontakt mam nadal z dziewczynami które tam poznałam. I było tak że były ze soba dwie i najpierw zawróciłam jednej w głowie, chwilę potem drugiej... Rozstały się... Potem chyba żałowały ale juz nie wrocily do siebie... Pol roku pozniej ich wspolna przyjaciolka najbliższa(we 3 się trzymały ZAWSZE I WSZĘDZIE) zaczęła od łapania kontaktu wzrokowego... Siadala obok mnie starała sie byc w poblizu. Nie było to natarczywe może dlatego że dobitnie powiedziałam ŻE NIC Z TEGO :P

Gość żonkilek ll
aż trzy się w tobie zakochały??ty to masz powodzenie:P na faceta pewnie by nie spojrzały

Gość dgvn,,,
no pewnie nie skoro to less ;) u mnie podobna historia. a ty jak wygladasz i sie zachowujesz?

Gość dgvn,,,
nie . osoba wyzej...