Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kicia mala

Panie Tusk!! i cos Pan narobil??

Polecane posty

Gość Kicia mala

Predzej, bym sie konca swiata spodziewala jak tego ze!!..mlodziez przez Pana wyjdzie na Polskie ulice!!! Ja jestem z Pana pokolenia! ja wszystko pamietam!! Pan wie ,oczywiscie!!! o czym ja mowie!!

co sie czepiasz ? zrobil chlopak co mu kazali :o

Gość Kicia mala
Jestem w szoku!! Czy to mozliwe ? ze chce Pan nam zaszyc usta?? Toz to "powtorkaa z rozrywki"...wlasnie przegladam protesty, do jakich doszlo w naszym kraju!! przyznam ze jestem przerazona!!

Gość mebloscianka
Nie denerwuj sie kochana...zostaw nerwy na pozniej bo beda ci bardziej niestety potrzebne...to dopiero poczatek :( nie wiem skad biora sie tacy ludzie jak donald... mam wrazenie, ze on nalezy do iluminatow bo jest czlowiekiem bez skrupulow i bez zadnych zasad moralnych. Chce nas wykonczyc, wiezie nas na rzez....wiesz jakie jest pocieszenie....ze zlo zawsze wraca...jegomosc donald za to zaplaci, wroci to cale zlo do niego z podwojna sila.

Gość Kicia mala
A kto mu kazal?? ku...przeciez nikt niczego jeszcze nie podpisal...a ten sie wyrwal przed szereg!! ale jaja!!

Gość gość
Zaszyc usta ?Prawo nie zabrania niczego co jest z nim zgodne.Jesli nie obrazasz, nie kradniesz, nie pomawiasz to nikt Ciebie ścigac nie będzie.

Gość gość
"jegomosc donald za to zaplaci, wroci to cale zlo do niego z podwojna sila."Jakie zło ?

Gość Kicia mala
Jak mam sie nie denerwowac?? jak "komuna" mi przed oczami stoi!!! To byl straszny czas!!!!

Gość gość
Jaka komuna ?

Gość Kicia mala
To powiedz mi kochany ! dlaczego tyle ludzi wyszlo na ulice??

Gość posełTuski
jedli prawo podlega interpretacji prze takich idiotów jak shatyn , to w istocie, wszyscy jesteśmy przestępcami

Gość gość
Głównie dlatego, że nie wie o co chodzi...

Gość gość
Argument godny prawicowca...:O

Gość XXXXXXXCCCCCC
tylko ze teraz jak ktos bedzie mial inne zdanie to juz bedzie obrazal.

Gość gość
No to PA..

Gość Kicia mala
Shatyn...czyli co ? sami idioci wyszli na ulice? tylko dlatego ze nie wiedza o co chodzi? jaja sobie robisz??

Gość odrowąż
YARO przyznał, że nawet nie przeczytał projektu ACTA ale podpisał się lojalnie ZA projektem ACTA a teraz nagle jest przeciw ACTA aby dokopać PO i Tuska z roboty wygonić i zająć jego miejsce pracy , inne partie też podpisały zgodę na ACTA, więc rząd mając poparcie wszystkich partii na piśmie zgodził się na podpisanie ACTA w Tokio i cała filozofia

Gość Tusk to zdrajca narodowy!
Ja mam wrażenie, że Pan Tusk zapomniał o BARDZO ważnej rzeczy. To ON jest dla nas, a nie MY dla niego. Rozumiem, że nie chciał się ugiąć przed szantażem Annonimus. Ale ludzie - Polacy - Obywatele - tysiącami wyszli na ulice. A Pan Tusk podwinął kitę i zniknął na kilka dni aż do chwili podpisania ACTA. Jak to o nim świadczy???

Gość Kicia mala
Kurcze!!!!...prawda....tylko usiasc i plakac ...nad tym zaklamanym swiatem i ludzmi!!!

Gość Kicia mala
Nie interesuja mnie porachunki polityczne PO PiS.... Ale...prosze sie zastanowic! nawet NIEMCY tego nie podpisaly....a Polska sie wychylila ha ha...no nie wiem? smiac sie ? czy plakac??

Gość Kocham Tuska iii..
powinni iśc pod dom Tuska i tam protestować cała noc!!!

Gość Kicia mala
Boje sie zeby nie polala sie krew! na Polskich ulicach!! My jstesmy..uczuleni na slowo " WOLNOSC" pod kazdym wzgledem!!

Gość posełTuski
czy bomba próżniowa może sprawić ze zniknie cały dom??

Gość Kicia mala
Ja mysle ze pojda!! Polac to bardzo odwazny narod!! niczego sie nie boja!!

Gość Kicia mala
A ten link "Jednoczmy sie"...jest naprawde MOCNY!!!

to ponizej jest najlepsze ..."Rozdział 5. powołuje do życia Komitet ds. ACTA, który nadzoruje proces realizacji warunków Umowy, ma możliwość modyfikacji jej treści" modyfikacja tresci to z mojego punktu widzenia otwarta furtka przy pomocy ktorej bedzie mozliwe dopisywanie nowych zakresow obowiazywania podpisane inblanco przez wszystkich sygnatariuszy to tak jagbyoddali wladze w obce rece i umyli swoje ...massakra

Gość odrowąż
a ja się obawiam, że oprócz protestujących pójdą wiecować zadymiarze, bo jest okazja aby kostką brukową rzucać w policjantów i podpalać śmietniki, niszczyć wszystko co na drodze przeszkodą jest a jak wiadomo 'nieznani' nawet swojego szefa nie mają , więc ktoś rzuci hasło aby się bić i będzie śnieg czerwony :(

Gość tuskotronik
nie obgadujcie mnie:-O