Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kicia mala

Panie Tusk!! i cos Pan narobil??

Polecane posty

Gość ano wlasnie........
Kim on jest ten Tusk i jego ekipa. Dlaczego tak sie boja telewizji katolickiej "Trwam" , ze koniecznie chca ja wyeliminowac z multipleksu cyfrowego ??? Telewizja, ktora ma mase wartosciowych programow na rozne tematy - religijne, pedagogiczne, kulturalne, ekonomiczne. Jest jakas alternatywa na pozostale, bijace w jeden beben, poprawne politycznie stacje telewizyjne. Powiem wam ludzie to sa ateisci najgorszego formatu, a nawet powiem wiecej - okultysci. Zreszta - tak jak ich " pracodawcy" na blizszym i dalszym zachodzie.... I wlasnie walka dobra ze zlem wchodzi w decydujaca faze, jak we "Wladcy Pierscienia"- orki zbieraja sily na rozstrzygajaca rozgrywke z ludzmi...

Gość jednoczmy się
mi aż łza poleciała jak to oglądałam :(

Gość ano wlasnie........
UWAGA! Porozumienie ACTA nie tylko wprowadza cenzurę internetu jaka dotychczas była tylko w Chinach i daje rządowi i korporacjom możliwość zatrzymania i uciszenia bez dowodów każdego kto jest dla nich niewygodny. To porozumienie zakazuje wszystkich zamienników markowych produktów. Np. nie będzie zamienników drogich części samochodowych, tonerów do drukarek, ubrań i wielu innych... pomyślcie o ile pieniędzy więcej będzie trzeba przez to wydać, a to dopiero początek. Nie będzie też zamienników drogich leków (płać kupę kasy korporacjom albo umieraj). A najgorsza jest ochrona patentów na organizmy genetycznie modyfikowane (obecnie większość kukurydzy, soi, a także świń jest genetycznie modyfikowana). Wkrótce korporacje doprowadzą do wyginięcia naturalnych upraw (pyłki roślin genetycznie modyfikowanych przenoszą się na uprawy naturalne i mieszają z nimi swoje geny, w ten sposób rolnik, który nawet nie chciał siać GMO ma już takie rośliny na swoim polu i musi płacić korporacjom za licencje).

Gość Kicia mala
Ja nigdy nie sciagalam nic z internetu! zadnej muzyki ani filmow! Jak mi sie cos podoba, to sobie kupie, lub wypozycze! Nie wierze, ze wszyscy internauci to zlodzieje! Jak probuje sie nam to wmowic! wlacznie z Holdysem na czele! co on wlasciwie za gosc? Co on stworzyl ? jaka muzyke napisal ? Ze taki sie czje okradany przez internautow...Panie Holdys! ja kocham MUZYKE przez wielkie M...a nie badziewie..ja panskie wypocin.... nawet... za darmo nie chce!!

Gość Kicia mala
A internat jest mi potrzebny do zycia. To moje okno na swiat! Dzieki niemu jeszczezyje...i wiele innych osob tez.Gdyz, dawne czasy sie skonczyly...gdy czlowiek ! czlowiekowi byl czlowiekiem!! Pewnie ze jest kupa glupkow,w internecie, ale wiekszosc to fajni wartiosciowi ludzie.Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.LACZMY SIE...bracia INENAUCI!!

Gość Kicia mala
Internauci...mialo byc!!

Gość _twardy_
jaki "Panie"??? przeciez to zdrajca Polski!! on nie ma ŻADNEGO szacunku do Narodu i Polaków to dlaczego MY mamy miec dla niego? 0 szacunku!

Gość Kicia mala
No ja dob-Z-e robi przez z z kropka...to ja cie rozumie dlaczego go popierasz ha ha...

Gość Kocham Tuska iii..
Prof. Roman Kuźniar, prezydencki doradca ds. międzynarodowych, który był gościem TVP Info, stwierdził, że za masowymi demonstracjami przeciw ACTA stoją "nieczyste interesy". - Jestem przekonany, że protesty to była manipulacja - dodał. aaahahahahahahahaha!

Gość to dla waszego dobra
internet sporwadzi was na złą dorgę. musze o was dbać jak kochający ojciec. jak my wszyscy w Partii Miłości. Kochamy was i dzięujemy, że wybraliście nas do koryta :D

Gość eloenora
Kicia mała - skoro nie wiesz kto to jest Hołdys to chyba jesteś gimnazjalistką :o

Gość ewelkaaB.
Jest podstawa prawna by obalić ACTA! Referendum gwarantuje ustawa z dnia 14 marca 2003 r. o referendum ogólnokrajowym (Dz.U. z 2003 r. Nr 57, poz. 507). Rozdział 8, Art. 63. 1. Sejm może postanowić o poddaniu określonej sprawy pod referendum z inicjatywy obywateli, którzy dla swojego wniosku uzyskają poparcie co najmniej 500 000 osób mających prawo udziału w referendum. A więc jak zbieramy podpisy pod referendum. To MY zadecydujemy o ACTA a nie rząd. Wklejajcie to się gdzie się da, każdy ma usłyszeć o referendum ws ACTA .....WEJDŻ NA: referendumacta.pl

Gość Kicia mala
Wiem tylko tyle..ze to ponoc muzyk??...ale tez bardzo wulgarny arogacki facet....i z tego jest chyba ostatnio bardziej znany...zobacz jak podwinol ogon i zwial z facebooka...jak szczur ...najpierw wszystkim ublizal! nie liczyl sie z nikim i z niczym....to mu odplacili!! na co zasluzyl ha ha...a slownictwo jego i wulgaryzmy to szczyt chamstwa!!

Gość Kicia mala
witam wszystkich , ktozy nie zgadzaja sie, z zamykaniem ust Polaka!

Gość Kicia mala
Eleonora ha ha ha...ja i "gimnazjalistka" ...z pokolenia Tuska....Myslisz ze kazdy chce znac Holdysa? i powinnien? a dla czego? ja sie z chanstwem nie zadaje!!!

Gość mariner
Tusk przekonal sie ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. LATWO JEST BURZYC NATOMIAST O WIELE TRUDNIEJ BUDOWAC PANSTWO. Zreszta czym PO rozni sie od PiS ? niczym! programowo sa tacy sami i w praktyce rowniez! Roznia sie za to intensywnym uczuciem liderow do siebie ! ot cala roznica ! Wcale bym sie nie zdziwil gdyby jutro na te tlumy mlodziezy ruszyla armia policyjnej machiny niczym ZOMO w latach 80tych. Za PRLu bylismy zaprzedani ZSRR a obecnie miedzynarodowemu kapitalowi.Ten jest o wiele ,wiele bardziej bezwzgledny niz jakies Ruskie i litosci nie zna .Tak ze obite mordy paru protestantow to bedzie pryszcz!

Gość Kicia mala
Mariner...kurcze ! nie strasz mnie!...mysmy juz ta lekcje przerobili....z zomo i policja....ale problem jest ten sam!!!! Zamkniecie Polakja ust...tak nie mozna....i robi to czlowiek " SOLIDARNOSCI"...ja osobiscie jestem w szoku ! pierwszy raz od 1989 roku....Wstydze sie za Pana Tuska!

Gość mariner
Bylem wczoraj w Poznaniu na manifie i sadze ze agencje zanizaja ilosc uczestnikow. I to swiadomie aby nie nakrecac emocji. Na moje oko bylo jakies 5-7 tys ludzi ,bo caly Plac Wolnosci + ulice boczne byly wypelnione i bylo spokojnie

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeee
Kicia to napisz mi KONKRETNIE dlaczego ludzie protestują, bo ja w sumie nie wiem dlaczego oni wyszli. I czego oni oczekują. Wyszcy krzyczą ACTA ACTA ale noż kurczaki wiecie o co tam biega, czy tylko krzyczycie o la boga internet odetną. Przestań jumać filmy z sieci to nie będzisz mieć problemów

Gość mariner
kocia mala Nie masz powodu do wstydu. Kazdy Polak glosujacy na PO sadzil ze Tusk jest mniejszym zlem w stosunku do PiS a tymczasem ten pan + jego koledzy okazuja sie leniwymi beneficientami wygranych wyborow.Wiedza ze nastepnych wyborow nie wygraja wiec olewaj aswoje obowiazki i pracuja na pol gwizdka. Tusk uczynik z Boniego wyrobnika do waznieszych sprawa a Grasia swoim szpiclem wewnatrz partii O ile Boni pracuje naprawde bardzo zaangazowanie o tyle Tusk to len nad lenie ! i w zasadzie nie angazuje sie tak naprawde w zadne projekty, ktore on jako szef powinien nadzorowac i mobilizowac ludzi ,polegajac na wiernuch sobie ludziach.MOZNA BY POWIEDZIEC ZE DELKTUJE "SIE WLADZA.:) On nie pracuje on rzadzi ! Tyle ze z miernym skutkiem .Jego polityka ekonomiczna jest na reke jedynie korporacjom i tzw wielkiemu biznesowi ,olewajac sile robocza jak sa mlodzi,wyksztalceni Polacy Wg ostatnich statystyk 56% Poakow zyje ponizej minimum socjalnego =1000zl Niech to bedzie komentarz do wizji "drugiej Japonii" tak lansowanej prze Walese gdy burzyl panstwo PRLowskie

"Strona może, zgodnie ze swoimi przepisami ustawodawczymi i wykonawczymi, przewidzieć możliwość wydania przez swoje właściwe organy dostawcy usług internetowych nakazu niezwłocznego ujawnienia posiadaczowi praw informacji wystarczających do zidentyfikowania abonenta, co do którego istnieje podejrzenie, że jego konto zostało użyte do naruszenia, jeśli ten posiadacz praw zgłosił w sposób wystarczający pod względem prawnym żądanie dotyczące naruszenia praw związanych ze znakami towarowymi, praw autorskich lub praw pokrewnych i informacje te mają służyć do celów ochrony lub dochodzenia i egzekwowania tych praw." Wystarczy więc "istnienie podejrzenia". Co to znaczy w prawie polskim chyba wszyscy wiedzą. Istniało podejrzenie że 80 letni dziadek był mafiozem, policja o 6 rano wbiła mu się do domu, złamali mu nogę i poturbowali. Potem powiedzieli że "istniało podejrzenie" więc wszystko w porządku i zgodnie z prawem. Oczywiście nic mu nie udowodnili.

A i jeszcze to: "Strona może wprowadzić do swojego prawa szerzej zakrojone dochodzenie i egzekwowanie praw własności intelektualnej, niż jest to wymagane niniejszą Umową, pod warunkiem że takie dochodzenie i egzekwowanie nie narusza postanowień niniejszej Umowy". Czyli to co mówi PO że wprowadza szereg ustaw które ureguluje tekst ACTA to bzdury, bo te ustawy nie mogą naruszać postanowień ACTA.

Gość mariner
A oto jak wyglada Tuskowe Panstwo ,mam tu pod nosem dane statystyczne wg raportu szwajcarskiego banku Credit Suise Raport dotyczy tzw sytuacji finansowej Polakow( wywiad ekonomiczny) 1.W Polsce zyje 1 180 000 Polakow ktorych majatek przekracza 100 000usd 2.48 000 Polakow ma majatek powyzej 1mln USD 3.Szacunkowa liczba osob z majatkiem powyzej 5 mln ud =3200 osob 4.Majatek od 5-50 mln mam 1800osob 5.powyzej miliarda usd ma 3 osoby. 6.59% czyli ok 23 mln Polakow zyje ponizej minimum socjalnego wg GUS=1000zl Usredniajac rzeczywistymi beneficjentami skoku Walesy przez plot stoczni sa w Polsce 1 231 203 ( !)osoby co stanowi ok 3,2 % calego spoleczenstwa. Takie jest TUskowe Panstwo na dzien dzisisejszy bo raport byl tworzony na 31/12/2011 a wy sie dziwicie ze mlodziez sie buzy jakimis glupimi ACTA! To tylko pretekst do zamanifestowania swego niezadowolenia a Niesiolowski mowiac ze protestujacy to idioci oddaje klimat myslenia calej PO A tak na marginesie PiS byl za podpisaniem ACTA ,tylko teraz zrobil wolte bo uznal ze warto podgrzewac nastroje

Gość Kicia mala
No i wszystko jasne!! Jan Pietrzak , wytlumaczyl wszystkim , w prosty sposob! dlaczego? ludzie sa nie zadowoleni z ACTA.

Gość podpisałam
wiesz jakie jest pocieszenie....ze zlo zawsze wraca...jegomosc donald za to zaplaci, wroci to cale zlo do niego z podwojna sila. ale chrzanisz

USA nie będzie ratyfikować ACTA To już jest pewne, to o czym wszyscy mówili od dawna. Stany Zjednoczone Ameryki nie maja zamiaru ratyfikować ACTA i nie będą zmieniali swojego prawa. Takie działanie ze strony USA jest tym, o czym mówiło się już od dawna. ACTA ma chronić tylko interesy firm z USA. Prawdopodobnie jako sygnatariusze będą mieli prawo dostępu do danych nie tylko obywateli Polski, ale również innych krajów, które podpisały ta umowę. Informacja została podana na tronie FFII (https://press.ffii.org/Press releases/Poland is not lost could challenge ACTA at the ECJ). „The United States already announced they would not ratify it and their legislature would not be bound by it. According to the FFII signing is only the very start of the actual debate in Europe. Stany Zjednoczone już zapowiedziały, że nie będą ratyfikowały (red. ACTA), a ich prawodawstwo nie będzie związane ACTA. Według FFII podpisanie (red. ACTA) jest tylko początkiem rzeczywistej debaty w Europie. Czy zatem rząd Donalda Tuska strzelił sam sobie w stopę? To już raczej pewne, faktem natomiast jest to o czym mówił Bogdan Zdrojewski „wstydem będzie nie podpisanie, i faktycznie wstydem byłoby nie dać się oszukać wielkim amerykańskim koncernom. reszta na stronie InternetBlackout prosze sobie poczytać

Gość Kicia mala
Juz teraz pomalu zaczynam rozumiec , dlaczego ? rzad polski nie prostuje Niemcow! ktorzy uparcie twierdza ze OBOZY ZAGLADY stworzyli nazisci!!!!!! Dlaczego ? nikt im nie powie ze NAZISCI i NSDAP !!! To NIEMCY!!!! I pozniej zdziwieni.... ze co 5- mlody Niemiec, nie wie! co to jest Auschwiz!!! Kurcze! widze... ze Polska brnie w zaklamanie!!