Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak robić palcówe?

jak robić palcówe kobiecie?

Polecane posty

No chyba jestes niepowazna, ja jestem zonaty, i nie moge obnazac sie z czyms takim wobec innych osob. To bedzie moja mala, slodka tajemnica :-).

Jak zaspokoisz moja ciekawosc, to stworze ci taki erotyk, ze zapomnisz jak sie nazywasz :-). Chyba, ze wolisz tym razem fraszke? :-)

Wiesz zagustowałam w twoich erotykach Joe. Pomyślę a wolisz zdjęcie w wersji blond, czarnej czy rubin?

osobiscie wole brunetki, ale zdaje sie na twoj wybor :-) (a o jakiego rodzaju wlosach mowimy)-)

Och Joe domyśl się :) Lubię zmieniać fryzury. NAdal nie mam gwarancji że nie wykorzystasz i nie opublikujesz tego zdjęcia .

Katerina, nie jestem bezmyslnym szczeniakiem. daje ci slowo, ze to bedzie tylko dla moich oczu. objecuje rowniez, ze powsciagne sie od wszystkich zbednych komentow na ten temat. mozesz mi wierzyc

wiesz komentarz z chęcią usłyszałabym bo jak to kobieta jestem ciekawa. Zaraz coś poszukam i jak znajde to wyślę:)

Jak napisalem w mailu, jestem mile zaskoczony, ale w miedzy czasie sie przestraszylem, kiedy przeczytalem inny topik i zaczynam kojarzyc fakty, obym sie mylil...

inny topik? Ja tu na topikach nie piszę czasem parę słów wtrące i tyle, na innym dziale jeszcze pisze na stałe ale pod innym nickiem:)

Teraz mam troche wiecej szczegolow do nastepnego erotyku, ale wiecej detali, spowodowaloby bardzo opisowy poemat. Nie moge ciagle gonic za wyobraznia, potrzebuje bodzcow wzrokowych :-)

Nie moge, oficjalnie zostalas moja muza, a obowiazkiem muzy jest zaspokajac glod mojej wyobrzni :-)

No widzisz sama, ze nie mozesz sie dluzej opierac :-), odezwe sie pozniej, bo musze sie zbierac do pracy. musze sie skupic teraz nad nowym erotykiem, musisz mi co nieco podrzucic, zeby byl doskonaly :-) Pa :-)

Ja też wracam do codzienności i biore się za swoją robotę i idę na spacer:)

Dopiero teraz zauważyłem, że napisałem za dużo musisz, muszę (chyba w przednim wcieleniu byłem muchą :-)