Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ole_oleeeee

Wkrotce bedziecie mowic ze ACTA jest fajne, bo wasz guru Tusk tak mowi, parobk:D

Polecane posty

Gość ole_oleeeee

Polacy maja zlansowane mozgi :o Co im tv powie, to swiete. A jak Donald mowi, ze acta jest ok, to zaloze sie, ze wkrotce jak zahipnotyzowani bedzie po nim to powtarzac, wyprane glowy. I w nastepnych wyborach znow na niego zaglosujecie :)

Gość NO..
Tak piepszyli o tym że ceny w góre idą ale i tak zagłosowali.Matoły.

Gość ole_oleeeee
Dlatego jestem za tym, by blokowac internet, ale tylko tym, co na niego glosowali. To nie byl moj wybor, wiec z jakiej racji tez mam cierpiec za cudza glupote? Marzenie statystycznego Polaka: - placic drogo za wszystko - bic rekord w wysokosci podatkow - miec ogolnopolska siec wewnetrzna, kiedys internet :P

Gość eloenora
Mam nadzieję, że na następnych wyborach NIKT nie zagłosuje na PO (ani na PiS swoją drogą). Donald zraził do siebie wielu ludzi, szczególnie młodych, którzy się na niego wkoorwili i tak jak przy tych wyborach niewiele młodych ludzi poszło głosować to myślę, że przy najbliższej okazji przy urnach będą tłumy.

Gość ole_oleeeee
eloenora do wyborow jeszcze duzo czasu... glupie lemingi zapomna o tym wszyskim i poslusznie zaglosuja na swojego ulubienca :) Juz ostatniej jesieni mowilo sie, ze peo na pewno nie wygra, kibice nawet robili protesty i co? I nic! Ludziska poszly do urn jak te slepe owieczki na rzez....

Gość eloenora
Bo myślę, że ludzie po prostu nie chcieli już PiSu. Wiadomo było, że walka się rozegra między PiSem a PO, więc chcieli jakiejś zmiany. Teraz przetestowali PO i wyszło na to, że wcale nie są lepsi (a nawet wręcz przeciwnie). No chyba nie jesteśmy aż takimi idiotami? :o

Gość Spoko,
Tępe matołki wasz góru wyraźnie wam w tvn na żywo mówił! Nie słyszeliście???! ,,potrzebuje jeszcze tylko tej kadencji,by wypełnić swoją misję,nie zamierzam kandydować w następnej" Pomogiście mu wypełnić tą misję zasługujecie na medal frajerów-może mennica takie wybije i wasz guru je wam rozda!

ole...ole ma rację.Dobrze klika.

Gość Donek ma rację!
Prof. Roman Kuźniar, prezydencki doradca ds. międzynarodowych, który był gościem TVP Info, stwierdził, że za masowymi demonstracjami przeciw ACTA stoją "nieczyste interesy". - Jestem przekonany, że protesty to była manipulacja - dodał.

Gość Spoko,
eloenora przypominam ci że Tusk i twoje Po rządzi juz druga kadencję! Oraz to że rządzi samodzielnie Pis nigdy tak nie rządził-nie dlatego że nie mógł tylko dlatego że nie zmanipulował swoich wyborców i nie wydał na kampanie takiego majątku,oraz nie był sponsorowany przez rządy mafijne uni które tylko tak mogły ubijać soje interesy przez te 8lat... To wszystko na waszą niekorzyśc frajerzy.

Gość ole_oleeeee
Patrzac na to co sie teraz dzieje, to jak skonczy swa kadencje, nie bedzie mial potrzeby kandydowania, bo i nie bedzie gdzie... wszystko rozwali :o ... i porozkrada. Od razu mi cos smierdzialo, ze po tak ostro walczyla o wygrana, to byl jasny znak, ze jeszcze nasz kraj nie tonie, ze jeszcze jest co ukrasc. A pan Kuzniar teraz sam stosuje manipulacje. Teraz rzadzacy beda nam wpajac, ze ci co walcza o wolny internet to tepaki, kryminalisci, nieuki nie umiejacy czytac, ludzie na uslugach mafii zagrazajacy suwerennosci kraju. I znajac zycie, znajdza sie tacy, co w to uwierza. Zwlaszcza ci "nieinternetowi", co glownie bazuja na tv. Zobaczycie drodzy internauci, jeszcze zostaniecie okrzyknieci bandytami :P

Takich profesorków to jest na pęczki. Jak chcesz zrobić sondaż to możesz dobrać klientów do każdej opcji.

Gość Obrotny Jestem
Niech żyje Towarzysz Donek.

Gość Donek ma rację!
przecież protestujący internauci już zostali okrzyknięci idiotami :D Trzeba było posłuchac w Radio ZET jaką opinię ma o Was internauci Stefan Niesiołowski z PO! W/g niego jesteście bandą nieuków,durni,ciemniakow,chuliganow,idiot ow! Taka jest o Was protestujacych opinia marszałka Sejmu.

Oczywiscie, ze znow zaglosuja na Tuska:) Po pierwsze to jakby mialyby byc zmiany to ja bym nie byla za czekaniem tych 3 lat, a za obaleiem rzadu. Mamy do tego w koncu prawo. Ale znajac polakow to damy sie wyzywac wlasnie od glupich internautow, za 3 lata zapomnimy, a mlode pokolenie wciaz bedzie pod wrazeniem Tuska. Co jak co, ale trzeba przyznac, ze facet majac nas w dupie wie co robi:P

Gość eloenora
Jakie 'moje' PO? Czy ja gdziekolwiek napisałam, że głosowałam na PO? Ludzie, nauczcie się czytać, bo wstyd. Zresztą jak ktoś pisze "góru" to ja się nie spodziewam po nim wielkiej inteligencji. A młode pokolenia wcale nie podziwia Tuska. Bez przesady. Przy poprzednich wyborach bardzo prawie żaden z moich znajomych na PO nie głosował.

Gość ole_oleeeee
Dla mnie najwiekszym hitem (ale i dowodem na bezmyslnosc spoleczenstwa) bylo podwyzszenie podatkow niecaly rok przed wyborami. A przeciez Tusk kiedys obiecywal, ze podatki bedzie tylko zmniejszal! A glupi lud i tak mu wybaczyl i zaglosowal. Paranoja. Fajnie by bylo stworzyc nowa klase polityczna. Ludzi swiezych, nieskalanych, nie zepsutych. Na pewno sa tacy, ale wlasnie ze sa uczciwi, to nie maja szans w wielkiej polityce. Stare bestie ich nie dopuszcza.

Gość Spoko,
Pewnie żaden nie głosował na Po Poszli i zagłosowali na PalikOta!

Gość eloenora
Tak, między innymi głosowali również na Palikota. Tak Cię interesują moi znajomi?

Gość Spoko,
Tusk dogaduje się z Putinem Tusk wygrywa wybory Smoleńsk to czysty przypadek Dlaczego ludzie w to wierzą Bo są strasznie inteligentni!!!! oo padam przed wami na kolana jacy wy mądrzy!!! oooooo podziwiam naprawde! żyć tak krótko i tyle wiedzieć!-niebywałe!!!

Gość Spoko,
eloenora nie obraź się i nie zrozum tego źle jeśli to w ogóle możliwe ale dla mnie ty i twoi znajomi(mam ich gdzieś)jesteście tylko prostą większością która przyczyniła sie do wygranej PO

Gość Spoko,
A jeśli chcesz zabłysnąc to napisz czemu nie głosowałaś na Pis (ale uważaj efekt może być różny)

Gość wentylek_p
A co wam PIS takiego złego zrobił? Dał becikowe i inne dodatki, nie podwyższył podatków, nie ocenzurował interneru, no faktycznie, samo złooooo

Gość Spoko,
Jeszcze się taki mądry nie urodził,któryby rzeczowymi argumentami sypał.

Gość eloenora
Aha, no tak, wszystko jasne. :classic_cool: fanatyk z PiSu, którzy wszędzie węszy rosyjskie spiski. Nie głosowałam Na PiS ponieważ jestem ateistką a PiS ma stanowczo zbyt wiele wspólnego z Kościołem a ja w państwie kościelnym żyć nie zamierzam. A to zdanie w nawiasie jest żenujące. Na co mam uważać? Jaki efekt? I w ogóle czym mam zabłysnąć? Człowieku, widzę, że walka miedzy PO a PiSem to dla Ciebie chyba jakaś bardzo ważna sprawa. Współczuję.

Gość młody wykształcony ....
ja ciągle mówię, że to kolejny sukces najukochańsszego rządu i najwspanialszego premiera! Tylko goopie mohery się ze mną nie zgadzją :( Ale mohery wyginą jak dinozaury :D