Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa123456789

Depilaja miejsc intymnych

Polecane posty

Gość Ewa123456789

Depilator elektryczny do bikini, dobry pomysł czy zły? Jak uważacie?

Gość agula8
jesli to taki który wyrywa włoski to nie wiem czy to zniesiesz, ja próbowałam i koszmarnie boli. Zostają czerwone ślady-łagodziłam provag żelem, ale najgorsze że włoski wrastają:/ lepszy juz wosk

Dla mnie depilacja intymna jest zawsze problematyczna, stosowałam różne pianki do depilacji intymnej, golarki, depilatory i wszystko później powodowało u mnie wysypkę, no ale co zrobić, ratuję się wtedy oliwką lub kremem oraz provag żelem, bo czami po depilacji swędzą mnie miejsca intymne, a on fajnie łagodzi ten dyskomfort.

swiat zwariowal...my sie raz wzajemnie wygolilismy z mezem-po pierwsze moj zel calych nas umazal podczas sexu-uda mialam cale w zelu,od podbrzusze,bo nie mial sie gdzie ten zel przyczepic...potem wloski zaczely odrastac,czyli mialam uczucie ostrej brodzy na andzi-sex byl niemozliwy,bo mnie cala poobdzieral..juz nigdy wiecej na taki durny pomysl nie wpadlismy.ot czasem robimy maszynka na 1-3mm

Gość KaśkaManna
Ja polecam depilator mechaniczny ale zacząć depilować zaraz jak tylko zaczynają tam rosnąć włosy. U mnie to było jakoś tak naturalnie bo moja mama używała depilatora, więc widziałam co i jak. Na początku bolało jak cholerka ale po kilku kilkunastu razach boli coraz mniej. Za to jak przez jakiś czas goliłam różne fryzurki to nie dość że zaczęły rosnąć dużo szybciej to potem bolało dużo gorzej niż jak się depiluje cały czas.

Gość karolinka87000wawa
Moim zdaniem depilator jest ok. Skóra jest potem trochę zaczerwieniona i pojawiają się czasem takie czerwone kropeczki na nogach, ale mam już na to sposób. Zawsze używam potem balsamu PantheVera, który zawiera aloes i d-panthenol