Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Irawadi7777

kontrowersyjny prezent od faceta

Polecane posty

Witam, dostałam po 3 tygodniach związku od faceta kożuszek pojego byłej. Byłam tak zdziwiona, że przyjęłam to. Twierdził, że tamta tylko raz miała na sobie i będzie mi ciepło itp itd. W domu zobaczyłam, że kozuszej jest mocno używany, dól krzywo obcięty no w ogóle w połaczeniu z tym, że mi ciągle opowiadał kawałki z jego przeszłości z tamtą uznałam, że chyba chce ze mnie ją zrobić??? Albo mi robił sceny zazdrości o nic - nie wiem, co o tym myśleć???? Dostałyście kiedyś prezent po byłej????

dla mnie to kompletny brak szacunku z jego strony.. tak się nie robi.

no właśnie brak szacunku. Plus jakieś wkręcanie mnie w nastroje zazdrości, jakby nie można było mieć normalnego związku. Kożuszek postanowiłam odesłać.

Gość Aloizy Chujeba
Wazne zeby nie podarowal zadnego syfu czy kily po bylej. Kouchy i cala reszta jest bez znaczenia

ten Twoj jakiś zryty! daj spokoj ja bym mu oddała to palto i tyle nech sam sobie nosi powiedz mu ze Ci nie pasuje i jak chce to niech Ci kupi inne cieplejsze i tyle... przeesada

W ogóle jakiś ciężkostrawny psychicznie. Ciągle opowiadał o największych bólach jego życia. Byłam tak przytłoczona po miesiącu związku, że nie miałam siły się z nim spotkać. A on tego nie zrozumiał, pytał, gdzie spędziłam noc, skoro nie z nim. W sumie odesłałam na terapię - dostanie pocztą kozuszek, to mu będzie ciepło w drodze do psychologa :-) Decyzja była trudna, przeciez trzeba bliźnim pomagać, ale natłok jego problemów był tak potworny, że się zaczęłam zapadać w jakąś ciemność. Zobaczył we mnie otwartość i przyjacielskość i przesadnie to wykorzystywał.

tak dokładnie obciążał Cię swoimi problemami tylko dobrze zrobiłaś i ważne że tak szybko bo niekiedy dziewczyny siedzą długo w takich ,,toksycznych'' związkach

był super przystojny i miał w sobie coś urzekającego. Myślałam, że spotkałam nareszcie fajnego faceta, a tu niestety dręczyciel psychiczny. Zgrabnie przerzucał "winę" na mnie. Brrr! Dziewczyny strzeżcie się! Nie ważne, że przystojny. Najważniejszy charakter. Niby to banalne, a ta "jego poprzednia" jeśli mówił prawdę męczyła się 14 lat a w jego mieszkaniu ubytki w ścianach od trzaskania drzwiczkami od szafy i tym podobe ślady pełnych "temperamentu" rozmów ... W sumie dobrze, że mi serwował ten ogłonożyciowy słowotok o sobie samym, szybciej się zorientowałam. Wolę czytać ksiązki, słuchać muzyki, cieszyć się oszronionymi gałązkami - jak dziś - byle nie ten potworny stresujący facet. A wyglądał na pogodnego, ciepłego, miłego, szarmanckiego. Pozory mylą, oj mylą.

no zgodzę się z Tobą charakter jest najważniejszy! mój były może nie gadał tyle o swojej bylej ale też mnie psychicznie wykańczał ciągle miał fochy do mnie o wszystko i o nic był tak nerwowy ze z nerwów potrafił mnie uderzyć tak poprostu a wydawał się taki zabawny....

no właśnie, poźniej zaczyna się bicie. Ja to jakby zobaczyłam po tych jego scenach zazdrości o nic. Współczuję Tobie bicia - brrr - strasznie trudno się wyplątać z takiego chorego związku. Ja po miesiącu dałam spokój, ale to chyba dlatego, że mam siłę ducha (kościół) - mam po prostu w sobie jakąś taką siłę wiary. Mam nadzieję, że nie wrócisz do byłego - bicie niestety też by wróciło. To już niestety tak jest. Może jak spotka jakąś kobietę karatekę, która jemu spuści manto, to zrozumie, jak to jest.

byłam z nim ponad dwa lata i to był koszmar i nie wrócę nigdy! teraz mam innego i boże jaki on kochany wiesz moje koleżanki mówią ze to ideał faceta z charakteru jesteśmy ponad 1,5roku i jest cudownie żadnych problemów a jak już jakieś są to możemy na siebie liczyć on na mnie ja na niego. wiesz działa to w dwie strony a nie że tylko ja mam jego problemami się zamartwiać

gratuluję dobrej miłości :-) Ja na razie odparowuję tamto, skończyło się 2 tygodnie temu, więc na razie nie mam siły na myślenie o kimś innym. Masz rację co do wzajemności - oboje możecie na siebie liczyć. Rozwiązujecie problemy, a nie ma zadręczania się. Super, fajnie, że spoktałaś dobrą miłość :-)

nom wraz z nią tamten problem zniknoł bo dopóki byłam sama były do mnie pisał i mnie prześladował a kiedy dowiedział się ze z nim jestem to wyzwał mnie od dziwki że niby go ciągle zdradzałam z moim M. i przestał się odzywać

pewnie :) a w nosie go mam ostatnio nawet do mnie pisal bo niechcący go na gadu odblokowałam :P pfffff ,,co tam u mnie? '' oczywiscie napisalam ze cudowanie i tyle,a Ty napewno spotkasz tego jedynego kochanego w najmniej spodzianym momencie bo to tak już jest:)

wiec życzę powodzenia w ,,nie szukaniu '' miłości :) bo to ona ma znaleść Ciebie:) i ważne ze tyle czasu nie zmaronowałaś co ja ale widać tak miało być

bardzo dziękuję za życzenia. Racja, nie będe szukała miłości. A Tobie życzę trwania w pięknym związku, niech kwitnie, jak ogrody :-)