Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet, po prostu facet

czy mam szanse na ladniejsza dziewczyne?

Polecane posty

Gość marinaaaaa
Ok, rozumiem Cie, sama nie lubie grubych facetow, nie lubie brzucha, nie pociaga mnie to i tyle, facet musi byc szczuply. Ale nie rozumiem jednego, po co w to brnales? I po co nadal z nia jestes, zeby tylko z kims byc? A co do pytania w tytule: zawsze jest szansa na ladniejsza. Kwestia tego, ile musialbys szukac i jaki jestes, czy podobasz sie kobietom czy nie, a to jest trudno ocenic nam tutaj gdy Cie nie widzielismy ani nie znamy.

ludzie, skad wiecie ze z nia nie gadalem?! Gadalem! Powiedzialem jej ze nie czuje raczej tego co ona, ze czegos brakuje. Wiec zanim zaczniecie na mnie wieszac psy, to sie zastanowcie!

po prostu masz za dobrze, ona sie angażuje, nie masz o co walczyć, a faceci to łowcy i wojownicy, jak życie jest zbyt proste to zaczynają się nudzić i wtedy szukają przygód, ale zdarza sie tak że po kolejnych przygodach doceniają to co z taką lekkością odrzucili, bo sex to nie wszystko,

Gość nioleooo
kochasz ja w ogole?

wlasnie chyba jednak wole rok cudownego seksu z partnerka ktora mnie kreci fizycznie niesamowicie i nawet jesli ona po roku mnie instrumentalnie rzuci, niz cale zycie nudy i pewnych kompromisow (partnerka ktora jest super z charakteru i zaangazowana, ale nie do konca mi pasuje fizycznie) :(

ja juz pisalem - nie zakochuje sie, poniewaz juz zostalem kilka razy przekrecony i czulem sie wykorzystany emocjonalnie, dlatego juz nie daje sie krzywdzic :) - traktuje to wszystko na luzaku - cieszyc sie zyciem!

Gość nioleooo
szkoda zycia na ciebie

tak ci się tylko wydaje, ze mógłbyś żyć z kobietą tylko dla sexu, a ona z tobą, góra 3 miesiące i już po zauroczeniu,

Gość wszechwiedzącaforumowiczka
Jak sprawdzić? Jesli masz dziewczynę sredniej urodu,to znaczy,że tylko taką byłes w stanie przyciągnąć. Zatem sam jestes facetem średniej urody. Chcąc mieć lepszą, musisz popracować nad swoim wyglądem,bo na razie masz taką,na jaką Cię stać...gdybyś miał warunki na lepszą,miałbyś taką. Ale szczerze powiedziawszy,z takim rozumowaniem i podejsciem do tematu powinienes byc szczesliwy,ze ze chciala Cie jakakolwiek. Ladniejsze, lepsze,maja wymagania,ktorym Ty nie jestes w stanie sprostac intelektualnie...

ABS, ja jestem wzrokowcem niestety. otaczam sie pieknem, lubie ladne talerze, ladne meble, nie mowie drogie, ale po prostu lubie ladne rzeczy. i dla mnie kobieta przede wszystkim ma byc ladna (70%), cala reszta to niestety tylko 30%. moze jedynym wyjsciem jest zainwestowanie w swoj wyglad, jestem szczuply, nie mam brzucha, to jest ok, ale trzeba by troche przypakowac. widze jakie laski moi przypakowaniu kumple biora, poezja... po prostu poezja. chyba czas zaczac chodzic na silke 2-3x w tygodniu, po 2-3 latach intensywnego treningu efekty beda - wreszcie poznam szczupla laske ktorej sie spodobam. co sadzicie?

wszechwiedzącaforumowiczka, intelektualnie to akurat nie mam zadnych problemow. jesli mialbym jakies kompleksy to tylko (j.w.) dotyczace strony fizycznej.

a czemu nie? mam wolny zawod, nie pracuje bardzo duzo (ilosciowo), mam czas...

Gość marianaaaaa
ile masz lat?

W chęci nie chodzi o "czemu nie" ale "czemu tak". Musisz mieć w sobie zapał. Zacznij od jednego dnia tygodniowo ćwiczeń w domu, po 2-3 tygodniach dodaj drugi dzień. Potem po miechu daj dwa dni w domu i jeden na siłce (np. w weekend, są zniżki często). Stopniowo zwiększaj liczbę dni treningowych na siłce kosztem ćwiczeń w domu tak żeby po pół roku mieć te 3 dni ćwiczeń na siłce. Nie spodziewaj się postępów wcześniej niż po roku. Musisz mieć plan treningowy i dietę oraz zapewnić sobie mierzalność postępów. Zmierz się teraz a następne mierzenie zrób po roku ćwiczeń. Wcześniej odpuść sobie efekty, najpierw musisz złapać rytm.

a jednak jesteś "pusty" a już myślałam że odzywa się w tobie instynkt łowcy, jak u prawdziwego faceta, a co dla innych jest piękne to dla niektórych nawet nie warte uwagi

Gość ufammmmmmm
Nic nowego, typowy schemat prostaka ciagnie do prstaczki ktora nie potrafi niczym innym zablysnac jak tylko uroda

Gość trelluqe
ja nie rozumiem jednej rzeczy, po co się wapkowałes w zwiazek z kimś kto ci się niezbyt podoba. Zerwij z nią teraz , bo i tak jakbyś przypadkeim kiedyś poznał szczupłą to z nią zerwiesz, po co ma dziewczyna się angażować . A poźniej rozejrzyj się. Jęsli sam jesteś szczupły to chyba nie ma problemu znaleźć równie szczupła dziewczynę, o ile nie masz niebotycznych wymagań wobec wyglądu:)

Gość Fruugo
Jak wygląda ta twoja cizia?

Janie Pawle 3, dzieki za rady. Odpowiadam ciekawskim: mam 28 lat.

Fruugo, wyglada normalnie. BMI idealne (po srodku skali), wzrost sredni, ladna twarz. Troszke blada (nie jest opalona i nie ma takiej karnacji zeby sie opalic dobrze, ale to mi akurat az tak bardzo nie przeszkadza). Niestety ma troche cellulitis :( czego ja bardzo nie lubie.

Gość marianaaaaa
Myslalam, ze jestes mlodszy. A chodzi Ci tylko o szczuplosc czy ogolnie chcesz "laske"?

Gość marianaaaaa
Jesli ma BMI idealne to czemu uwazasz, ze jest za gruba? Ma brzuch czy jak?

Gość Fruugo
A jakiej oczekujesz?

szczuplej, drobnej, bez cellulitu. lubie wszystko to co drobne. opalona nie musi byc, ciemnej karnacji nie musi miec, moze byc blada (ja jestem blady), ale nie moze miec cellulitu. tego oczekuje. lubie tzw. filigranowe kobiety.

Gość 4yqqrrhrthrtyjj
To rob cos w kierunku tego a zeby znalezc ten swoj ideal a nie zalisz sie jeczysz na forum. Facet prawie 30 letni i nie wie czego chce. Znajdz ja jak najszybciej i zostaw tamta biedna dziewczyne egoisto.

Gość ona32
przy wzroscie 183 cm i 78 kg to jestes szczupły autorze , jakby nie rzec"chudy", mój maz jest podobnej postury , gdybys nabrał troche masy tu i ówdzie to byłoby całkiem ok.. mnie sie wydaje , ze kobiety nie lubia za szczupłych , wiec ciesz sie tym co masz i nie wymyślaj ...;-)