Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet, po prostu facet

czy mam szanse na ladniejsza dziewczyne?

Polecane posty

Stwierdzam, ze moze zbyt bylam napastliwa na poczatku! PRzesadizlam, bo myslalam ze autor jest gnojkiem ktory dla seksu i z wygody jest z laska, przy czym rozglada sie za innymi, a dla niej nia ma za grosz szacunku... przyznaje ponioslo mnie! Po prostu nie znosze powierzchownosci, ale jak to jest dla Ciebie najwazniejsze to niech Ona ma szanse szukac szczescia! Rozstanie to tez nie jest takie hop i juz! niech wybierze mozliwie najlepszy momenet - dobrego nie ma, wiadomo- ale np jesli ma teraz sesje, czy problemy w pracy to niech zaczeka.. tydzien czy dwa... o tym mowie, powiedz najlepiej, ze przestales ja kochac, ale nie mow ze nie kochales, alo Ci sie nie podoba.. to ja bardziej skrzywdzi! Powiedz po prostu ze sie wypalilo!

reed redddd, z nielubianej przez niektorych stolicy ;) a Ty? (widze ze podszywy sie jakies wlaczyly, ale od razu to widac)

Gość marianaaaaa
No nie wiem, ja mam obwod biustu 86 (czyli tyle samo) a rozmiar kupuje 70C (65 nie dostaniesz w normalnym sklepie z bielizna). Nie mam malego, ale duzy tez nie jest.

red red, jestem ze stolicy. kocoszanel, dokladnie, nie ptorafilbym jej zdradzic. gdybym byl dupkiem bez szacunku to bym sobie szukal na boku kogos i jak by wyszlo to wtedy ja zostawil. a ja tak nie potrafie, dlatego zastanawialem sie czysto hipotetycznie czy moge poznac kogos kto mi sie bardziej spodoba. sesji nie ma, ma teraz prace, dobrze jej idzie, rozwija sie zawodowo, mysle ze moment jest dobry. bedzie ja tez stac, zeby sobie wynajac pokoj, nie musi mieszkac u mnie.

kocoszanel Ale dlaczego ma mówić, że przestał kochać? Przecież je mówił wcześniej, że nic nie czuje! Niech jej wody z mózgu nie robi, najlepiej niech w ogóle się nie tłumaczy. Tłumaczenie pogarsza sprawę bo będzie ona szukać w nich luki.

Gość rtrtrtyyyryue
moim zdaniem nie masz szans na ładniejszą dziewczyną- to że do tej pory miałeś kobiety, które średnio ci sie podobały oznacza, że właśnie takie mozesz zdobyć, takie są twoje możliwości, twoja liga po prostu i wyżej nie podskoczysz- żadne modelki nie zaczną się za tobą uganiać, porzuć mrzonki. i nie wiem co masz do poznawania ludzi w klubach- normalni ludzie tam chodzą, a w necie to większość to odpadki. chyba, że masz problem i nie potrafisz z kobietami nawiązać znajomości twarzą w twarz- co tym bardziej świadczy, że powinieneś porzucić mrzonki, bo nie wyrwiesz żadnej pięknej kobiety na taki sposób bycia, nijaką osobowość i przecietny wygląd.

Gość reed redddd
poprostu nie widziałaś zajeb... zgrabnej laski ;) Facet - południe polski , CK

rtrtrtyyyryue, naprawde nie wiesz co mowisz. co trzecia dziewczyna na portalach randkowych jest fajna, duzo fajnych i szczuplych sie oglasza. wiedza ze w klubie to moga poznac faceta-cwaniaczka na jeden raz (nawet jesli bedzie super przystojny, tym bardziej), a powaznego faceta tam ciezko spotkac... nie szukam modelki, szukam szczuplej dziewczyny, o przecietnej karnacji i przecietnej twarzy, ale przyznaje - figura szczupla musi byc. to jedyne wymaganie.

Gość reed redddd
bieliznę kupuję w body & senses i mają tam różne dziwne wymiary

Gość marianaaaaa
Patrzac na te tabele, wage mam dobra, ale wszystko za waskie i za male, lacznie z biustem i nogi za dlugie ;-)

Wiesz co autorze czytam ten watek i z jednej strony jak się dowiedziałam, że masz 28 lat to mnie zatkało bo byłam przekonana, że jestem 18 letnim chłopcem co jeszcze niewiele o życiu wie a z drugiej strony podziwiam Cię, że wiesz czego od życia chcesz i do tego dążysz. śmieszy mnie jednak takie podejście przypakuje pójdę na siłkę i wtedy upoluje chuda studentkę - to myślenie takiego łysego dresa (nie obrażając nikogo) a głupi widać z tego co piszesz nie jesteś tylko jeszcze nie dojrzały emocjonalnie. Masz rację szukaj takiej tylko żebyś kiedyś nie obudził się z ręka w nocniku w wieku 70 lat nadal poszukujący szczupłej bez celulitu. I tak jak już napisała jakaś dziewczyna raczej będzie trudno:) Sama jestem szczupła 165 a ważę 49 kg mama tez wiele koleżanek szczuplejszych ode mnie i niestety ten problem dotyczy 90% kobiet może u tych trochę bardziej przy kości jest bardziej widoczny.

Gość reed redddd
czyli nie masz idealnej sylwetki,wzrost to nie wszystko ;) u mnie wyszstko się zgadza

solage,, niech juz sobie i bedzie ten cellulit. po prostu chce filigranowa kobietke, glownie jednak figura ma znaczenie, moze po prostu u swojej bardziej dostrzegam cellulit, bo nie jest filigranowa tylko jednak ma budowe "mocna". najwyzej sie obudze z "reka w nocniku" jak to mowisz. sam tez sobie poradze w zyciu, druga osoba nie jest mi niezbedna jak oddychanie.

przeczytałam temat i autorowi nie pozostaje nic innego, jak odejść :) Nie jest dupkiem, jest człowiekiem, który czuje, że to nie to i chce miec szczupłą dziewczyne, każdy ma prawo do swoich priorytetów, dla autora to szczupła laska widocznie:) Miałeś szczęscie do puszystych dziewczyn, ale w moi otoczeniu jest mase szczupłych kobiet, ale już nie koniecznie ładnych.Szczupły to może być kazdy, gorzej z charakterem, życze Ci, zebys poznał dziewczyne filigranową o jakiej marzysz ale przy tym, żeby miała charakter, który Cie zadowoli, bo takie połączenie może być nieosiągalne ;)

Gość marianaaaaa
To zalezy co przyjmujesz za ideal. Ja zawsze lubilam chude dziewczyny i chudych facetow. Pracowalam kiedys jako modelka (wazylam kilka kilo mniej i mialam szczuplejsze uda niz teraz) i wszystki ubrania lezaly na mnie dobrze a niektore sie opinaly na biodrach, udach i biuscie. Zaraz ktos napisze, ze to niezdrowe i anorektyczne, ok, ale niektorzy po prostu tacy sa. Ja nigdy nie bylam na diecie, jem normalnie i po prostu taka jestem.

agnet, jestem w stanie zaakceptowac wady charakteru, jesli mi sie bedzie dziewczyna podobac. byle by mnie nie zdradzala (ja nigdy nie zdradzalem swoich bylych), nawet jak mnie rzuci ale rok, dwa beda piekne, to bede w siodmym niebie.

"Ale dlaczego ma mówić, że przestał kochać? Przecież je mówił wcześniej, że nic nie czuje! Niech jej wody z mózgu nie robi, najlepiej niech w ogóle się nie tłumaczy. Tłumaczenie pogarsza sprawę bo będzie ona szukać w nich luki."' masz racje... ale tak ez wyjasnien tez sie nie odchodzi! bo jak nie pozna powodu, sama go sobbie bedzie szukac i znajdzie! Tak bez podania przyczyny odejscia, tez zrobi jej krzywde...

Gość wayneeee
żal mi Ciebie....uroda u wybranki przeminie wczesniej czy pozniej,a Ty jaki jestes głupi taki głupi pozostaniesz... ech... szkoda mi tylko tej dziewczyny

agnet, jeszcze jedno, cudow nie oczekuje. jesli na zdjeciu w stopce to Ty, to wiedz, ze do takiej nawet bym nie myslal nigdy startowac... po prostu wiem ze dla mnie za wysoka liga. zwykla przecietna dziewczyna ale musi byc drobna. (niska tez moze byc, mi to nie przeszkadza, moze sobie miec 160 wzrostu i bedzie ok)

kocoszanel, co wiec jej powiedziec zeby nie urazic? zaznaczam ze moja partnerka jest inteligentna, tak wiec wyswiechtane "wypalilo sie" moze jej nie zadowolic...

Hm, nie ma tu dobrego rozwiązania.... cóż, najlepiej niech już jej da pomyśleć sobie co chce, bo myślę że znajdzie ona prawdziwy powód sama - wygląd. No mówienie, ze jest wspaniala grozi myslami "taka wspaniala a nie chcesz...?""

Powiedz po prostu, ze to nie to, a Ty chcesz byc sam! co tutaj moze zanegowac?? Ze nie czujesz tego ? Powiesz, ze wszystko jest z nia okej, ze jest wyjatkowa i wartosciowa kobieta, ale najwyrazniej nie jestesce dla siebie stworzeni! Mysle, ze to jedyne dobre wyjscie...

Gość rtrtrtyyyryue
"rtrtrtyyyryue, naprawde nie wiesz co mowisz. co trzecia dziewczyna na portalach randkowych jest fajna, duzo fajnych i szczuplych sie oglasza. wiedza ze w klubie to moga poznac faceta-cwaniaczka na jeden raz (nawet jesli bedzie super przystojny, tym bardziej), a powaznego faceta tam ciezko spotkac..." Buhahahahah! tak jasne w klubie same cwaniaczki na jeden raz, za to w internecie cudowni i wartościowi mężczyźni. chyba jesteś zbyt ograniczony intelektualnie żeby widzieć własną śmieszność, więc oświecę cię że sam na własnym przykładzie pokazujesz jaki "skarb" można wyłowić w necie. ale cóż, szukaj szukaj- może w końcu jakaś kolejna frajerka, tym razem atrakcyjna, się znajdzie.

Z Twojej wypowiedzi wynika, ze szukasz raczej dziewczyny do wiadomych celów, bo raczej nie do życia.Chyba nie powiesz mi, że Twoja wybranka musi miec jedynie piekną figurę a reszta sie nie liczy, bez jaj :)

agnet, liczy sie! oczywiscie! moja obecna nie ma w ogole tzw. kobiecych "humorkow". ale jestem w stanie zaakceptowac kobiete ktora bedzie je miala, pod warunkiem ze bedzie mnie krecic fizycznie.

Gość marianaaaaa
Kocoszanel "Powiesz, ze wszystko jest z nia okej, ze jest wyjatkowa i wartosciowa kobieta, ale najwyrazniej nie jestesce dla siebie stworzeni! " - mysle, ze to powinienes powiedziec, ale nie, ze chcesz byc sam, bo jak znajdziesz te chuda za powiedzmy miesiac i zobaczy Was razem to bedzie jej przykro. Powiedz po prostu, ze dla Ciebie to nie to, ze nie widzisz sie z nia w przyszlosci, ani teraz, ze po prostu czegos Ci brakuje, ze nie ma iskrzenia.

Gość Bluszczyk Kurdybanek 34
Autorze, powiedz jej, że nie do końca odpowiada Ci fizycznie, że nie ma fluidów, że jest bardzo apetyczna, ale Ty wolisz, malutkie, filigranowe dziewczęta. Nawet sie pokajaj, żeś palant ;), ale tak czujesz i nie chcesz marnować życia jej ani sobie. Albo jej powiedz, że ją bardzo lubisz, ale jej nie kochasz. Nie mów o wypaleniu, bo ona zacznie walczyć aby rozpalić uczucie na nowo. Nie ma dobrych słów przy rozstaniu, ale zawsze najlepszym rozwiązaniem jet prawda.

za nisko sie cenisz autorze, pamiętaj, kobiety pociągają mężczyźni pewni siebie.

Gość jak na mój gust
a zaznaczam,ze jestem 38 letnim facetem. Stary nie masz szans na żaden związek z takim podejściem. Jesteś cholernie niedojrzały jak na swój wiek. Może z czasem zmądrzejesz i zobaczysz,że wygląd to nie wszystko. Ty sam też nigdy nie będziesz odpowiadał żadnej w 100% pod tym względem. Uroda mija,zdarza się choroba czy ciąża po której nie zawsze wraca się do starej super figury. Co jeśli twoja zawsze szczupła kobieta zachoruje na tarczycę i łup,nadwaga do niezwalczenia gotowa. Znowu poszukasz nowej?? Całe życie tak?? Pomyśl przez chwilę czy żyjesz z ciałem,czy z sobą która mieszka "w środku". Odpowiadając na twoje pytanie... Masz,masz szansę na "ładniejszą" ale głupią,bo żadna z olejem w głowie nie będzie chcieć być z tak pustym człowiekiem.