Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet, po prostu facet

czy mam szanse na ladniejsza dziewczyne?

Polecane posty

Polly84, nie szukam super laski :) Szukam dziewczyny ktora bedzie szczupla. I tyle.

Gość co wy macie
a ja Cie rozumiem, tez bym nie chciala spotykac sie z pulpetem, poza tym umiejetnosc dbania o figure i zdrowie duzo tez mowi o mentalnosci. Oraz o sile charakteru

dokladnie!

Gość co wy macie
mysle ze te teksty w stylu "jestes plytki" serwuja tylko Panie ktore same maja zastrzezenia do swojej figury i komus innemu wola wciskac ze ma problem niz same sie z nim zmierzyc, niestety nie przemawiaja do mnie teksty w stylu "niektorzy sa grubi bo sa chorzy". Nadwaga to choroba! uwazam ze skoro mnie stac na to zeby wyskoczyc 4 razy w tyg na cwiczenia to ktos inny tez sie moze pofatygowac.

"co wy macie", tez mam takie wrazenie :)

Gość wwwwwwww
jestes gownem...co jesli poznasz i ta szczupla dziewczyne a ona np roztyje sie po ciazy, zachoruje przez co przytyje bo bedzie musiala brac leki albo cos innego sie z nia stanie przez co bedzie "nieatrakcyjna"? zostawisz ja?? jestes pustym zerem i smieciem, pluje ci w morde lajzo

Gość wwwwwwww
i ja mam figure szczupla zeby zaraz nie bylo ale wiem ze moze sie ze mna stac wiele: zachoruje, bede miec wypadek itp. nie trudno o otylosc lub kalectwo. nie mowie o obrzeraniu sie ale o chorobach tarczycy albo psychicznych podczas czego trzeba brac leki od ktorych sie tyje. skoro dla ciebie priorytetem jest wyglad to wybacz ale zadna cie nie zechce bo kazda najpiekniejsza i najszczuplejsza moze kiedys zbrzydnac/przytyc i bedzie tak samo potrzebowala milosci jak wczesniej. a ty lajzo wtedy taka kobiete kopniesz w dupe. jestes zerem i gownem, powtarzam po raz drugi

Gość jedna takatak tak ja
ale z Ciebie frajer...radzisz sie ludzi na forum czy zerwax z dziewczyna a potem idziesz i ja calujesz uprawiasz seks itd...zakoncz z nia znajmosc jak najszybciej i idz szukac szczuplej i pieknej kobiety ale ta piekna kobieta moze w Tobie widziec grubasa niezbyt atrakcyjnego,,,,;[ zal mi takich ludzi..w ogole chyba rodzice nie potrafili Cie wychowac...coraz obrzydliwsi sa Ci faceci;/

Gość ;lkjhgfdsxcv bnm
Poglądy autora topiku właśnie utwierdziły mnie w przekonaniu, że wchodzenie w związki z dzisiejszymi osobnikami płci męskiej są pozbawione jakiegokolwiek sensu. W większości w zamian za bezinteresowną miłość, szczerość, oddanie czy wsparcie otrzymuje się perfidne oszukiwanie i wykorzystywanie... Prawda jest taka facet, widziały gały co brały. Jak coś nie odpowiada i nie ma szans na zmianę sytuacji, to trzeba skończyć relację, z której wiadomo, że nic nie wyniknie, a nie ciągnąć ten cyrk przez 1,5 roku, dając dziewczynie nadzieję.

Chcialem przez to powiedziec ze wole chlopcow ... Dziewczyny sa fee a chlopcy tee

Gość malkogikalogika
facet po prostu facet..twoj nick powinien brzmiec kretyn po prostu kretyn;D Zostaw ta dziewczyne zal jej niech znajdzie sobie faceta ktory nie bedzie uprawial seksu z kims kto totalnie go nie pociaga bo wiesz kto tak robio dziwka;D Chociaz po Twoich wypowiedziach stwierdzam...ze masz kompleksy, weic lepiej zakoncz ta relacje i popracuj nad soba;/

;lkjhgfdsxcv bnm, nie widzialy galy co braly, bo dziewczyna tez moze schudnac dla faceta! sa takie co po 15 kg potrafia zrzucic...

w wypowiedzi o chlopcach to po prostu ktos sie podszyl hehe, to oczywiste.

Gość giggilia
całego topiku nie czytałam, ale cóż, czy masz szansę na ładniejszą pannę: masz 50% szans ;D albo poznasz, albo nie hehe. Niby jak to przewidzieć? Mój kolega też lubi takie chude i tylko na takie zwracał uwagę i teraz jest z taką i jest happy. Nie wiem tylko, czy ty masz warunki do tego, aby tak w laskach przebierać ;) A jak my tu mamy ocenić czy tobie się uda? albo się uda, albo się nie uda - proste. Zerwij z tą, z którą jesteś i szukaj dalej. Bo skoro cię nie kręci, to i tak nic na dłużej z tego nie będzie a im dłużej z nią jesteś, tym trudniej poznać kogoś nowego

Gość losingcontrol
wiesz co.. normalnie ŻAL... kurna ..ya yebie Ż.A.L !!!! :O po co ty tu piszesz te bzdety??! po co robisz wodę z mózgu tej biednej dziewczynie??! chcesz chudą , to sobie kurna znajdź !!! a nie zabierasz czas i energię kobiety którą obgadujesz na forum i opowiadasz jak to cię NIE pociąga !!! wypieprzaj w podskokach z jej życia i z leć, szukać swojej chudziny. ja w tym problemu nie widze... PROBLEMEM JESTEŚ TY bo bawisz się jej uczuciami. ja w życiu, ZA CHINY LUDOWE, never-qrwa-ever, NIGDY ...nie brałabym się za chudego ani za niskiego kolesia, a jak chudy i niski jednocześnie to już w ogóle spalony! nie ważne jak znaczne posiadałby walory intelektualne. podobnie skreślone są stare dziady, jak również przedstawiciele kilku nacji których nie toleruje. ale w związku z tym , JA NIE GODZĘ SIĘ na to by panowie którzy mi nie odpowiadają wkręcali sobie jakąś manianę i potem mieli do mnie żal/pretensję ..lub by cierpieli. troche taktu ty podła świnio!!! ja pozwalam na głębsze relacje tylko jeśli ktoś odpowiada mi i z wyglądu i z charakteru... wolę być sama i pozostawać w luźnych związkach koleżeńskich niż mieć kogoś na sumieniu przez to że pozwoliłam się pokochać i wmawiałam komuś że wszystko jest okej :/ jezus maria..jak można być takim egoistą??! ...jedyne określenie dla ciebie to: IDIOTA ..wrzuć w wikipedię i zobacz cóż to oznacza. IDIOTO.

losingcontrol, kolejna sfrustrowana kobieto, dziekuje za wypowiedz, ale umoralnien nie potrzebuje. narka.

Gość ulllllala;9i
Jedyne czego potrzebujesz to porzadnego zranienia przez kobiete ktora bardzo pokochasz, ktora potraktuje cie w sposob jaki ty traktujesz teraz swoja dziewczyne. Moze wtedy cokolwiek zrozumiesz.

Gość Tetsuo S.
Tylko, że nawet ja się zgadzam z zdaniem większości Pań tutaj. Emocjonalnie to ty masz może z 16 lat, dlatego nie mąć tej twojej obecniej dziewczynie (niech Ona ułoży sobie życie z kimś wartym) w głowie i zacznij szukać tej wymarzonej.

Gość Waniliowakremówka
Zrob przysluge sobie i jej i zostaw te dziewczyne w spokoju. I wtedy zacznij szukac wymarzonej kobiety ktorej sekowne cialo da ci szczescie.

Gość Fruugo
Powiem tylko tyle ze nie bedzie ci trudno znalezc przecietna dziewczyne z twarzy z ladna figure, wiele jest takich i skoro maja niezbyt fajna twarz to przypuszczam. ze poleca na prawie kazdego/

Gość Fruugo
czyli masz zyciowa sznase

Gość TO ZALEŻYY
Jeśli sam jesteś niemłody, łysy, brzydki, niski, krępy, szczerbaty, brzuchaty (co samo w sobie nie jest odstręczające, ale przy niskim wzroście tak) to nie masz kolego co wybrzydzać, kobieta nawet na ciebie nie spojrzy, a jesli trafi do twojego łóżka to więcej nie wróci, chyba że jest non stop zalana a wina nie brak.

Gość ja to ja wiec jako ja
sloneczko...jestes niedojrzaly zatem tak masz szans ena ladniejsza dziewczyne ktora bedzie pofdobna idotka jak Ty..w zasadzie wszystko wtedy bedzie na miejscu;D a co do Twoich przkeonan ze zapewne jestem sflustrowana gruba baba...to niestety musze Cie zawiesc;)pisze to jako ladna inteligentna kobieta na ktora no coz nie masz szans:)

Gość losingcontrol
hah! jezuss maria.. chłopie..tobie się już totalnie w doopie poprzewarcało :D :D :D jeśli uważasz że słowa pogardy i krytyki płynące od praktycznie wszystkich piszących w twoim temacie osób, są nic nie warte, a ludzie są sfrustrowani ...no to cóż.. "miłego" życia :D tacy egoiści jak ty zazwyczaj kończą jako samotni ludzie. sfrustrowana nie jestem i nigdy nie byłam, mam bajeczne życie w którym otaczają mnie wartościowi ludzie (bo z osobami poniżej pewnego poziomu NIE utrzymuję bliskich relacji), mam pełną i szczęśliwą rodzinę, pracę w której czuję się świetnie i która daje mi wymierne do zaangażowania profity oraz kochającego i dobrego mężczyznę. więc sfrustrowany jesteś tutaj co najwyżej TY sam, autorze :D skoro tkwisz w związku który cię nie satysfakcjonuje, ponieważ BOISZ SIĘ, że lepszej kobiety nie znajdziesz :D i jedynym porażającym swą obrzydliwością jest fakt, że KRZYWDZISZ dziewczynę, która inwestuje w ciebie swoje emocje, a która nie zdaje sobie sprawy z jakim gnojem ma do czynienia. wybacz.. ale głęboko zakorzeniona we mnie (UWAGA! TRUDNE SŁOWO: ) EMPATIA, nie pozwala mi na powstrzymanie się od krytycznych uwag pod twoim adresem. oby sprawiedliwość cię dosięgnęła i oby ta dziewczyna przejrzała na oczy szybciej niż ty -tchórzu- zbierzesz się na odwagę by zakończyć to, co jest tylko złudzeniem. życzę ci z całego serca byś stał się 'zapchajdziurą' dla dziewczyny, która szuka swojego księcia. pozdro :)

Gość wszechiwobecc
Znalazłeś już chudzinę ?