Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukipomoc

Chcę pomoć, napisze poważnie komu.

Polecane posty

Gość Lukipomoc

Witam. Zamierzam przekazać 500zł na rzecz osoby potrzebującej, bądź chorych. Duchowo przyrzekłem, że jak coś się stanie po mojej myśli,to przekażę 500zł dla potrzebujących. Może kwota nie jest duża, ale zawsze coś. Jeżeli ktoś zna potrzebującą osobę, proszę o podanie adresu www apelu, fundacji i nr konta. Proszę nie podawać samego opisu i własnego nr konta. Piszę poważnie i proszę o takie propozycje. Dziękuje.

Gość pewna sosososoba
ja proponuję zwierzęta, chociaż pewnie zwierzeta sie dla Pani/Pana nie liczą :( http://ktoz.krakow.pl/pages/page/2 a jak nie to to jakies inne potrzebujące schronisko... ludzie nie zasługują na pomoc..

spoko ze sie znalazla taka osoba co cche pomóc ja niestety nic teraz sobie nie przypominam.zobacz na uwaga.pl lub iteria tam sie znajduja rózne pomoce.... ja niestety w inny sposób staram sie pomóc np jak widze jakiego bezdomnego to naweet dam slodka buleczke zeby biedaczyna mógl sie troche pozywic.

Gość może dla Wojtka?
Prosze bardzo : Wojtek Łoza - w wieku 30 lat uległ wypadkowi , ma złamany kręgosłup i "nieczynne" nogi. Potrzebuje pieniądzy na rehabilitację i zakup sprzętu . Fundacja Avalon KRS 0000270809 Konto: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001 BNP Paribas Bank Polska SA z dopiskiem Łoza, 610 .

Gość Lukipomoc
Nie myślałem o zwierzętach, nie takie było moje przyrzeczenie. Chociaż też to podlega pod pomoc. Zastanowię się. "może dla Wojtka" możesz podać stronę www? Czy jest taka? Proszę mnie zrozumieć. Może opis jest prawdziwy, ale możesz się domyśleć że każdy tak może napisać. Chcę mieć 99% pewność, że pomoc dotrze do prawdziwie potrzebującej osoby.

Gość skjdjfdkf
Jak chcesz przekazać kasę to polecam strony www.mojsynfranek.pl oraz www.naszamarysia.pl, te dzieci naprawdę potrzebują pomocy. znajdziesz tam opisy chorób i wszystkie dane

Gość a moze wejdz
na forum pomocowe pomocne mamy jakiemus dziecku na pewno przyda sie twoja pomoc pomoc pojdzie do konkretnej osoby , tylko z modkami to skonsultuj

Gość Lukipomoc
Dzięki "skjdjfdkf". Przelałem 500zł na konto Franciszka. Mam nadzieję, że trochę pomogłem. Dziękuje i pozdrawiam.

Gość skjdjfdkf
Super, bardzo ci dziekuję :) Od jakiegoś czasu czytam bloga Franka i mu bardzo kibicuję, dletego tez namawiam innych żeby pomogli małemu.