Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuchomanka

Pozbyć się brzucha!

Polecane posty

Gość brzuchomanka

hej dziewczyny, Od dwóch dni przeszłam na dietę. Przede wszystkim mniej jem i staram się unikać słodyczy i smażonego. A wszystko po to aby pozbyć się swojego odstającego brzucha. Ktoś jeszcze ma problemy z tą partią ciała? Zapraszam do wspólnego odchudzania, razem raźniej! ;)

Gość brzuchomanka
stosuje podobne zasady i unikam takich produktów jak trzeba unikać w south beach. Nie chce jednak stosować restrykcyjnych diet i zabronić sobie wszystkiego, bo wiem, że wytrzymam, ale kiedy skończę dietę to pewnie rzucę się na słodycze, których dotąd nie mogłam jeść. Stosuje więc zasadę MŻ, ograniczam kcal, słodycze i tłuszcze. Zrzucę kg wolniej, ale mam nadzieję, że bezpowrotnie! ;) a Ty jaką dietę stosujesz?

ja byalm na 1000 kcal a teraz probuje diete z niskim indeksem ( w1 dzien na minusie mam .0.5 kg ( ale nie zmainiam dzis stopki ) bo bede sie wazyc od poniedzialku 1 raz w tygodniu i chcialabym mm od poniedzialku ( tez niski indeks ) ale tam trzeba ta diete dobrze zrozumiec zeby stosowac sie do niej ; jak mi bezdie ciezko to wroce na ineks glikemiczny tez schudne