Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivea for women

boje sie ze w moich wymiotach jest krew:(

Polecane posty

Gość nivea for women

wogole mam fobie jezeli chodzi o wymioty, boje sie zwymiotowac, bo moze sie okazac, ze to moze byc krew, wydaje mi sie ze jak wymiotuje to sa czastki przypominajace fusy z kawy czyli krew, takie brazowawe, wszystko zaczelo sie od ciazy ,kiedy przez 3 miesiace dzien w dziec wymiotowalam, mija juz grubo ponad rok i jestem przerazona, ze jak zwymiotuje to mam te fusy czyli, krew, ogolnie nie mam problemow zoladkowych, kupe robie normalna, ale strach jest, czy zglosic to do lekarza ze wydaje mi sie ze te fusy to krew?

zawsze przy wymiotach moze byc krew-to jest oczywiste,zbyt czeste wymioty powoduja podraznienie scian przelyku i stad moze byc krew a niby dlaczewgo masz wymiotowac bo nei rozumiem

Gość nivea for women
chodzi o to, ze nie wymiotuje czesto, ale np jak cos mi siadze na zoladek, to nie mam biegunki jak inni, tylko wymiotuje, ostatnio wlasnie przechodzilam takie zatrucie i moja fobia wrocila, po prostu boje sie ze te fusy to krew i ze cos jest nie tak

Gość mou
a co na to lekarz? "Obecna w wymiotach krew może mieć barwę żywoczerwoną (częściej w krwawieniach z przełyku oraz w bardzo masywnych krwotokach żołądkowych) lub ciemnobrązową, przypominającą nieco fusy od kawy (tak zwane wymioty fusowate, pojawiające się w sytuacji, gdy krew przed zwymiotowaniem znajdowała się jakiś czas w żołądku i została częściowo strawiona)."

Gość nivea for women
nie bylam i nie wiem wlasnie czy isc, mam nerwice , hipochondrie., wiec nie wiem czy to nie jest kolejny moj "atak" kurcze przestarszylas mnie ta przetrawiona krwia nie wiem teraz co o tym myslec..

Gość mou
idź do lekarza bo to trzeba sprawdzić. i nie masz się co zastanawiać.

Gość nivea for women
kurde pojde w przyszltym tygodniu napewno, bo dzisiaj juz nie dam rady, tak wlasnie o tym czytalam i sie pocieszam, ze wymiotujy trescia przypominaja fusy , ja mam wymioty jak by to stwierdzic normalne....tylko czasem takie czasteczki brazowego, ale i tak sie bardzo boje :(