Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Zaraz wstawię tu mój raport z życia

Polecane posty

głuchmaku?:D nie odezwalismy bo ja byłam na niewidocznym a jego nie zauważyłam :o cekawe czy sie zmienił w 2 miesiace...moze jakies wlosy . ja ciagle taka sama ... eh zdrade?! :O czemu tak podejrzewasz?

Gość napalony prawiczeq
czkawka to projekt sossssa 🖐️ sprawdzone und potwierdzone

do wszystkich swoich znajomych sie odzywa, tylko nie do mnie :/ ehh pewnie sobie cos wkrecam, ale zobacze czy i kiedy sie odezwie

Mała a cóż testowałaś?:D:D:D Ja potrzaskałam bronzer/róż który sobie ściągnęłam ze stanów i jestem załamana.

taka mała ja menda? :D przecie widziałam co pisałaś! co najwyżej nie dałam informacji zwrotnej ale chyba już mnie znasz nie od dziś i wiesz że ja tak już mam :D

Noo :D:D Zostały mi już dwa tylko :( Używam jednego z nich rok dzień w dzień i nie widać wgl. śladów użytkowania, a że tak powiem jeśli chodzi o konturowanie twarzy to nie oszczędzam na tym :D:D Drogie są i niedostępne w PL. Dostałyśmy z mamą kiedyś 4 i się podzieliłyśmy i jeden sobie dokupiłam i akurat ten za moją kase się rozyebał. Smutno mi :D:D Bo jestem skąpa i oszczędna, więc boli podwójnie :classic_cool:

jaram się !! Czkawka dawaj , dawaj! Ale nie bierz przykładu ze mnie i nie zasłaniaj twarzy :D:D

Gość l2skizto
To znaczy Magda Gesller :classic_cool:

ja różu nie potrafię no i ja mam rumień swojskiej dziewoi, więc nie będę sobie dodawać skoro namiętnie staram sie to maskować :classic_cool:

a nie wchodzi bez hasła ? jak cos to hasłem jest nazwa kraju gdzie pracowala taka mała :D (o ile czegos nie pomyliłam) a kraj ten graniczy z krajem do którego jechał Chuck po coś tam dla Blair