Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Zaraz wstawię tu mój raport z życia

Polecane posty

kurde nie da sie zmienic hasła :o i po co ja wymyslalam takie to może pamietasz odcinek w którym jenny spotkała kolesia i miała przez niego problemy?

już mam :classic_cool: chyba masz fajne wary :classic_cool: Coś tak czuję :classic_cool: Szkoda żeś nie blondynka bo blondyny to bym ruchaua

Gość ide spac
czkawka dam ci rade - nie masz taktu, kobiecej lagodnosci i myslisz ze obrazajac facetow jestes przebojowa - dlatego uciekaja po drugie zauwazylam u Ciebie tendencje- to ty czesto dostajesz kosza a z twoich opisow wynika, ze w ostatecznsci to ty ich olalas a nie oni ciebie (mimo, ze to oni np. przestali sie odzywac albo zaczeli cie ignorowac) takie tlumaczenie, zeby nie stracic w swoich wlasnych oczach ;)

ja też żałuje (że nie jestem blondynką) :D ale nie wyszło w tym wcieleniu... a w farbie nie wiem jakbym wygladała :D dzieki za mile slowa ;D

jak ciemne farbujesz to brzydkie wychodzą. Ja ostatnio chciałam czerwone wlosy, ale nie pasują do mnie :(

p.s nie chcę być niemiła i jakos ociekać wyższością pomarańczko kochana, ale przynajmniej mam okazje do spławiania boysów a Ty jedynie możesz spławiać stolce w dół wisły :classic_cool:

ściełam włosy. Mam za tzytze teraz :classic_cool: Na farbe juz znalazłam fryzjerke, ale ludzie mi mówią, ze bedę wyglądać jak blachara :O:O Boje się 😭

cczerwone włosy to był jakiś hit sezonu ostatnio...jak wróciłam w październiku na uczelnie to co druga laska na roku miała takie :o potem niektórym pozostał rudy a innym jakiś dziwny sprany.. ale jedna lalka barbie miała fajne włosy

Gość ide spac
"racja wolę na wstępie zwyzywać kolesi zanim oni oleją to chyba nic złego" to taki instynkt obronny, boje sie odrzucenia wiec pierwsza ich oleje :P Moja rada jest taka przestan byc taka agresywna i na nich naskakiwac to moze cie jakis polubi, w tej chwili odstraszasz :P Ale z twojego raportu wynika, ze czesto oni jednak olewali pierwsi np. "inny koles - olałam bo nie odpisał mi po paru dniach " wg mnie jawnie on pierwszy cie olal, a ty dla podtrzymania poczucia wlasnej wartosci uwazasz, ze ty pierwsza olalas:P A co z tym pierwszym chlopakiem z raportu, ty zerwalas z nim czy on z Toba?

czy jak się komuś mówi, ze wygląda jak laleczka albo lalka barbie to pozytywnie, czy raczej nie bardzo?

tamtego ja rzuciłam, ale to akurat był błąd...zresztą on był za dobry na mnie okeej od dzis bede potulna jak arabska żona :classic_cool:

Gość ide spac
czy jak się komuś mówi, ze wygląda jak laleczka albo lalka barbie to pozytywnie, czy raczej nie bardzo? zalezy, np. to jest znana na calym swiecie Barbie woman http://www.allwelike.com/wp-content/uploads/2012/01/sarah-burge-daugther-liposuction.jpg generalnie nie moj styl, wole bardziej naturalne klimaty :P np. http://www.thehollywoodgossip.com/gallery/alexa-chung-photo/

mialam czarna barbie taka chinke :D:D Zawsze była taka gorsza od reszty :D:D Cóż za czasy. A jak już wcale taka mała nie byłam to użyłam prostownicy na włosach moich lalek. Jaka ja durna byłam :classic_cool: