Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Zaraz wstawię tu mój raport z życia

Polecane posty

no właśnie bo jak ktoś mówił, że wyglądam jak laleczka to się czułam fajnie, ale lalka barbie ma już taki wydźwięk solary i blachary :(:( A to usłyszałam kiedyś od koleżanki. To miał być niby komplement, ale wśród tego stereotypu poczułam sie jakbym dostała liścia w pysk.

pamietam że moja koleżanka i ja nie miałysmy kena a może miałysmy i jesszcze ona miała takiego araba - alladyna (ale nie z serii barbie) i ciągle nim gwałciłam wszystkie te babeczki a potem one sie wypłakiwały kenowi :D

Gość ide spac
jezeli masz blond wlosy i mialas wtedy duzo makijazu to mogl byc taki pasywno-agresywny komplement moze chciala byc mila, moze chciala ci wbic szpile bezposrednio z zazdrosci, moze to byla zaowalowana krytyka

moje barbie gwałcone nie były, ale notorycznie czesane, kąpane, przebierane. I miałam taką barbie z takim flakonem jakby perfum i to połykało bransoletki i zmieniało ich kolor. I ta barbie była taka piękna z taką suknią, że głowa boli :D:D

łoł ale bajer :D :D teraz bym sie nawet pobawiła...ja mialam tylko barbie syrenke, małą Barbie - Evie z hipopotamem, lwem i czarną panterą :D

moja jedna barbie ma pogryzioną rękę :(:( mój pies to wredny brutal ale najgorsze byly te takie nowoczesniejsze lalki z innej firmy z wielkimi głowami!! potwory!!