Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedemiecproblemy

BĘDĘ MIEĆ PROBLEMY JEŚLI ZGŁOSZĘ TO ..

Polecane posty

Gość bedemiecproblemy

jeśli zgłoszę, ze rodzina która mieszka niedaleko mnie trzyma psa przy budzie 24/h + urodzily sie małe pieski, 4 czy 5 i spią w zaspach a mamy - 10 stopni, w nocy - 15. matka powiedziala, ze bede miec problemy bo to jakas tam dalsza nasza rodzina... ja to zrobie, mimo ze wiem ze mnie wyklną

Gość bedemiecproblemy
ale serce mi sie kraja jak rano wstaje a one pod moim domem spia na sniegu

Gość bedemiecproblemy
własnie nie kurwa i zadzwonie jesli mieszkam na wsi to ludzie z TOZ-u tu przyjadą??

Gość pipipipipipipka
dzwoń a nie zastanawiaj się. Powinni przyjechać a jak nie to dzwoń na straż miejską

Gość Robert Rojek
Zadzwoń anonimowo na policję. To przestępstwo znęcania się nad zwierzętami więc przyjadą na 100%.

Gość bedemiecproblemy
przyjedzie policja pod mój dom, wiec matka by mnie rozszarpała, one ganiaja po calej wsi , ale u mnie czesto przesiadują...wolallabym to TOZ niz policje, chwila konto doladuje

Gość wielkie mi zeczy
nie dzwoń na policje tylko do stowarzyszenia opieki nad zwierzętami,napewno zabiorą im te psy,sąsiadka mojej babki też miała 10 psów i wszystkie były głodzone i trzymała je na mrozie!!wtedy zadzwoniła właśnie i pozabierali jej wszystkie psy do schroniska... policja gówno zrobi,straż tak samo nawet nie licz na ich pomoc...