Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3-dziecha;)

FAŁDKI na plecach, jak temu zaradzić?

Polecane posty

witam proszę o pomoc w sprawie fałdek na plecach i pod pachami. sporo schudłam i dobrze czuje się w swoim ciele, jednakże za 3 tygodnie idę na wesele i własnie dzis przyszła moja kreacja. mała czarna-bardzo dopasowana, rozm. 40. ogólnie wygląda dobrze, jednak na wysokości biustu tworzą mi sie te bułeczki, które sa bardzo nieestetyczne, poza tym w biuście jest najbardziej dopasowana, wystarczyłby nawet 1 cm i byłoby lepiej. pomórzcie, jakie ćwiczenia na te fałdki. niemal od początku ćwiczę 5 razy w tygodniu p godzinie orbitreka.mam hantelki 1,5 kilo, może z nimi cos porobić? z góry dziekuje. załozyłam przed chwila juz jeden taki temat, ale sie nie wyświetla tytuł, jesli się pojawi to przepraszam, za powtórke

Gość fajny masz nic....
mam taki sam problem...."cycki" na plecach....zobaczymy co nam napiszą...

nie, nie to nie stanik, bo ja tak mam nawet jak jestem bez stanika, zwyczajnie mam tam jeszcze tłuszczyk, który musze jakos zrzucić

ajednak poczytałam i dało mi to troche do myslenia, chyba poszukam nowego stanika, nawet tak z ciekawości. teraz nosze własnie 75 C

Gość ewikkks
To teraz sprawdź co powinnaś nosić: http://atlastravel.nazwa.pl/mariska/ Te fałdki od złego stanika to potrafią i być jak stanika nie ma, bo ciało jest zdeformowane po prostu. Ale jak się kupi staniki dobre i "powygarnia" to dość szybko to znika (wiem, co mówię ;) ) :)

jestem zafa cynowana tematem, bardzo dziekuje za pomoc, poniedzieli wybiore sie na zakupy;) ps. wyszła mi miseczka F szok

Gość ewikkks
A tam szok, norma ;) Większość kobiet nosi miski dużo za małe a obwody sporo za szerokie. Ja rok temu przeszłam z 75E na 65I ;)