Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna_katoliczkka

Obłudny, zaślepiony ludu!

Polecane posty

Gość Anna_katoliczkka

Co i rusz natrafiam na artykuły/wpisy/idiotyzmy dotyczące naszego Polskiego Kościoła. Że księża są źli, mają panienki na boku i dzieci i jednoczesnie to pedofile i kłamcy, że tylko o pieniądze chodzi im... LUDZIE! Ocknijcie się! Póki czas! To media. Media wami pomiatają i wmawiają wam te brednie! A wy, glupcy i ślepcy powtarzacie za mediami, za Tuskiem zdrajcą, że Katastory nie było, że p. Jarosław Kaczyński to nienormalny człowiek! Na Kościół bluźnicie! Krzyża nie szanujecie! Ja OSTRZEGAM póki czas! Bo zapłaczecie gorzko za pare lat!

Gość nie bądź infantylna
jak czytamy twój kretyński post,to już płaczemy,nad toba przygłupie parafialny

Gość Anna_katoliczkka
I odezwał się jeden z najgorszych! Kretyn!

Gość jack ill
droga katoliczko, czy nie powinnaś nadstawić drugiego policzka a nie rewanżować się chamstwem? gdzie poszły wszystkie nauki?

Gość tylko nie to
Anna nudzi ci się dziecinko ?Fajne prowo !

Gość Anna_katoliczkka
Jak wytrzymać, gdy takie oszczerstwa padają! Polacy to naród Katolicki, a tu takie zachowanie, a do Kościoła idą grzeczniutko jak trusie.

Gość ptasiek nastroszony
motłoch brudny zabiedzony ujada na Kosciół a jak go mortus dopadnie to zapierdala po pomoc . bez honoru i godnosci bydło polacz\kowe jak się kogoś nie lubi tosię od niego nic nie chce. tej zasady sprzedajny polaczkowy motłoch nie zna

Gość Pan swintuszek
A co do nauk to poszły z Anka i ksiedzem w las !!!!!!!!

Gość o maTko!
BABO ja znam 2 księży co mają romanse co chwile z inna, dlatego nie chodzę do spowiedzi. taki patafian nie bedzie mnie rozgrzeszał!

Gość po co bucu??
ptaszek pojebionny! po co normalnemu,normalnemu ćwoku,a nie nawiedzonemu,pazerne na kasę zakłamane klechy?

Gość Anna_katoliczkka
Ja przed chwilą czytałam wypisy jakiejś co to w wieku 15 lat kolegom dobrze robiła! Wy sami grzeszycie, a później oszczerstwa na księży rzucacie zeby sie wybielić! Wymyślają głupstwa, że ten proboszcz to ma pannę- a widziałas kiedyś ich razem?! To zamknij dziób!!

Gość ptasiek nastroszony
a te kolejki po paczkę tych brudnych polaczkowych tłuków? szczególnie nieroby przed Świętami lećą po te paczki aż im gówno po brudnych nogach ciecze polaczkom

Gość o maTko!
oczywiście,że widziałam i oboje się przyznali. stara torbo

Gość Anna_katoliczkka
@ptasiek, bez takich. To fakt, że jak trwoga to do Boga! Ale nie potrszeba mi to prowokacji. Dobra, jeden na 100000 czasem zrzuca sutanne. Ale w porównaniu z wami, obłudnicy to święci ludzie!

Gość Pan swintuszek
Ha ! Ha! śmieszny temat a najbardziej rozsmiesza mnie ten przyglup ptasiek .

Gość prawdziwaChrześcijanka
autorko weź się uspokój, to jest ich problem nie Twój, jak ktoś nie chce szanować krzyża czy kościoła jako domu Bożego ( a nie miejsca zjazdu pseudo katolików) to jego zasrana wola, nie baw się w pana Boga!

z jednym się tylko zgodzę, nie należy wrzucać wszystkich księży do jednego wora, większość z nich jest naprawdę w porządku i to niesprawiedliwe, bo jak wy byście się czuli gdyby za granicą wszyscy was opluwali bo jesteście polakami więc na bank jesteście pijakami i złodziejami??

Gość Anna_katoliczkka
Bo to obłudnicy są! Wszyscy chrzest mają, bierzmowanie, w przyszłości albo już ślub kościelny a takie rzeczy wygadują! Albo wte albo wewte!

nooo nie zmienisz świata, zacznij od siebie i bądź przykładem dla innych zamiast tracić energie na krytykę innych

Gość Anna_katoliczkka
Tu anonimowo mogę dać upust temu czego nie mówię głośno. Krew się po prostu gotuje. Tak- słucham RM i głosuję na PiS. Na ten PiS który malo co nie wygrał, bo obłuda przez miesiąc nakazała uczcić Prezydenta, ale potem weszły media a stado baranów pognało w kierunku znaków dymnych.

Gość o maTko!
won stąd

a ja juz dawno machnęłam na to ręką :) szkoda mi życia na stresy

Gość Anna_katoliczkka
I tylko śmiać się potrafią, ale to bolesny śmiech, w środku czują strach, bo czasem przypomina się im o tym, że każde życie ma KONIEC. Pomyślcie o tym, pomyślcie że kiedyś spotka was Śmierć- i co wtedy? Co dalej? Nie jesteście na tej ziemi wieczni.

Gość ptasiek nastroszony
teraz najwazniejsze dla polactwa sa kredyty , to ich cel zycia i dla tego celu by w miasto sprzedali wlasna matkę

Gość ghujki
To prowo jest po to żeby ludzie nie głosowali na Pis

Gość Anna_katoliczkka
Nie mieszajmy w to polityki, to był przyklad OB-ŁU_DY