Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fthguj

Wagon sypialny ktoś nim jechał ?

Polecane posty

Gość czerwona truskawka__
jakie jaja ośle ! Już pisałam że konduktor zamyka drzwi od swojej strony !!!! Wiem bo moja mam jechała akim sypialnym i konduktor ich zamykał!

Gość ossssssssas
są rozne ceny - kuszetki - koedukacyjne w 6 osób, 20 chyba zl bez poslieli, ciut drosezposciela, sypialne 3 osobowe- podzial na plcie cchyba 00 nie pmietam, drozsze 2sobowe i najdrosze 1 osobowe, w normalnym 3osobowym jest koc, poduszka czysta posciel unywalka, reczniczek, mydlo. Mozecie sie zamknac od srodka, koduktor stuka w drzwi budzac ok 40 min przd wysiadanim

Gość 200% prawdy
hmm.. Rosja mowisz... napisz cos wiecej. chciałabym tez jechac, ale nie wiem co tam moze mnie spotkać :O język umiem dobrze, ale kraj .. słyszałam, ze jest niebezpiecznie, nie wiem gdzie moznaby bylo sie tam zatrzymac itd. :O

Gość 200% prawdy
jezdzisz na wycieczki rozumiem, a nie w sprawach biznesowych.. kurde chetnie bym pojechała, ale nie mam z kim :O ile cały wyjazd moze kosztowav tak około?

Gość 200% prawdy
kurcze , ale narobiłas mi ochoty :) zawsze chciałam jechac do Rosji, ale jakoś nie mam odwagi sama się wybrać. :O

Gość 200% prawdy
:):) jak bedzie okazja to postaram się jechac ;)

Gość 200% prawdy
ps. na polskie ile to jest to 1000 $?

Gość juhy
jakieś 4 tys zł

Gość sissi123
wagon sypialny zamyka steward warsu a przedział zamyka się na łańcuszek zabezpieczający . 1 klasa ma jedno miejsce a 2 klasa dwa i trzy miejsca.