Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sitkamitka

RODZICE CHCA NA SILE WYDAC MNIE ZA MAZ

Polecane posty

Gość sitkamitka

obojetnie zkim i obojetnie gdzie, bylybym tylko juz byla czyjas zona. Moj ociec zyciowy nieudacznik chce zeby wyszla za prawnika lub lekarza lub nie wiadomo kogo a wyslowic sie nie potrafi. Matce marzy sie dom nie wiadomo jak bogaty i wnuki juz by chiala, bo przeciez ona nie moze byc stara babka! Ludzie, rzygam po prostu. Jeszcze mi wytykaja ze malo cwana jestem, ze nie umiem sie przedac, ze moje kolezanki maja mieszkania, samochody bo wszystko kupili im faceci a ja nie mam nic;( To nie moja wina ze mi na tym nie zalezy :( Dość mam!

Gość sitkamitka
bardzo smieszne. oni po prostu chca sie mnie pozbyc, nie chodzi zeby na mnie zarobic. oni chca miec o czym mowic znajomym. To juz ten etap ze powinnam miec meza i dziecko, ale meza nie bylejakiego, zeby bylo czym sie chwalic!!! A sami, wzieli slub przed 40 i niczego sie nie dorobili ani szkol zadnych nie pokonczyloi! Zgroza! Tragedia. Coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze nie pasuje do mojej rodziny:(

Gość marcoo
mieszkasz z rodzicami? pracujesz-utrzymujesz się sama? jeśli tak-to zajmij się swoim rozwojem i zarabianiem pieniędzy wtedy będziesz niezależna i mogą mówić mówić mówić....

Gość sitkamitka
nie rozumiesz niczego, pracuje ale nie zarabiam 5tys:( dla nich zarobki mniej niz 5 tys sa smieszne. chociaz sami maja wielkie gowno. Po prostu chca zebym wyszla za bogatego za maz, zeby podniesc swoje ego. Tragedia jak juz wczesniej mowilam.

Gość gość
Nie mogą Cię zmuszać, to jest wolny kraj. Kiedyś przyjdzie ten jedyny, nie martw się. Ja mam podobnie, tylko że mam ten problem z klasą bo chodzę do szkoły. Wszystkie moje koleżanki mają chłopaków, a ja jestem jedyna która nie ma. I się mnie ciągle dopytują, czemu go nie mam. I proszą mnie o dokładny opis, jak mój ideał ma wyglądać(i owszem jest taki), bo chcą mi go poszukać. A ja mam je gdzieś. Więc się nie przejmuj tym.

Gość gość
;

Gość gość
Powiedz starym że jesteś lezbijką.