Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamalesia

zapraszam mamy na pogaduchy o WSZYSTKIM tak dla relaksu :)

Polecane posty

fux_ja swietny blog, takie bombki "karczochy" tez robilam i sprzedawalam ale ja je nazywalam - bombki jodelkowe :p

Gość Maja i już
To może zmienię tego nicka,bo na łby poupadaliście może nie kojarzyć się najlepiej :) Fux_ja na zebraniu spytam rodziców,ale znając ich wiem,że odpowiedź będzie-nie. Ale w domu z córką napewno spróbuję :) fajnie by było jakby się zgodzili,a jak nie to zrobię z dziećmi pacynki,albo lalki z gazety i kleju z mąki na łyżkach wazowych...

świnkaPiggy - dziękuję za komplementy, u nas potocznie to karczochy. Szkoda, że teraz nie mam aparatu do bym właśnie wstawiła zdjęcia świeczek moich panien (2 i 4 lata). Z niewielką moją pomocą też je robiły i potem jeszcze w domu musiałam z nimi drugi raz je robić bo tak się podobało.

śmiać mi się chciało jak moja 2 letnia siostrzenica namalowała pewnego głowonoga z wielkimi oczami i potem powiedziała, że to kot. no genialne - jej pierwszy głowonóg :)

Gość Maja i już
Fux_ja blog super! Jak mi zabraknie pomysłów to już wiem gdzie znaleźć kopalnię diamentów :)

Gość Maja i już
Świnka ja właśnie z takiej masy z papieru chcę robić te lalki.

maja i już - pięknie dziękuję Tu masz pomysł na baranka. Tylko ja z dziećmi zamiast wyciskacza do czosnku przeciskałam masę przes plastikowe sitko, bo nasz wyciskacz nie dawał rady. http://czasdzieci.pl/inspiracje/id,6154d8.html

Gość Maja i już
Fux_ja to ja Tobie bardzo dziękuję :) uciekam pobawić się z córką. pozdrawiam:)

Gość schlappen machen
15:39 [zgłoś do usunięcia] mammaaaa Hej U nas wąłsnie niedawno skonczył sie obiadek i leniuch*jemy I czekamy na tatusia i początek weekendu W jakim wieku macie dzieci? Ja mam dziewczynke 2,5 roczku i widac, ze niektore ''mamusie'' nie maja KOMPELTNIE zadnych INNYCH tematow do rozmow oporcz dzieci.......... :O :O :O :O

Gość Mamalesia
Mam takie pytanko-czy możecie polecić jakieś dobre witaminy na włosy i paznokcie? Albo jakąś dobrą odżywkę? Kiedyś miałam ładne paznokcie i włosy,a po ciąży,szkoda gadać. Próbowałam skrzypovitę, wyciąg ze skrzypu polnego i skrzypo coś tam z uniafarm. Używam szamponu i odżywki Pantene ale włosy i tak są łamliwe...

http://allegro.pl/kallos-crema-al-latte-krem-mleczny-1000-ml-i2057315782.html Polecam Ci tą maske do włosów. Kupiła mi ją siostra i to było wybawienie dla moich kręconych włosów. Ja stosowałam po każdym użyciu. Jest to troche kłopotliwe, bo trzeba trzymaś 5-10 min, ale efekty super. Moje suche włosy nabrały blasku, zaczeły się na nowo kręcić i stały się zdrowe. Zniknęło mi siano na głowie.

Gość Mamalesia
Spróbuję,bo jak to nie pomoże,to zostaną nożyczki u fryzjera,bo moje siano sięga do pasa :( jak to nic nie da to machnę się na krótko:)

Gość Mamalesia
Fajny ten blog-gratuluję zdolności! i dzięki za radę.:)

Gość Maja i już
Revalid kupisz w aptece. wzmacnia włosy i paznokcie. milion razy lepszy niż te wszystkie skrzypowity :)

Gość Maja i już
A zapomniałam napisać,że o kapsułki mi chodzi,bo są i szampony, odżywki i inne cuda :) ale kapsułki wystarczą-nie musisz całej serii kupować :p Fux_ja maskę to i ja wypróbuję,bo cena bardzo atrakcyjna :)

Gość kocisława
a ja wlasnie polozylam dziecko spac i zamiast robic sobie wieczor urody siedze przed kompem, bo nie mam na nic wiecej sil :(

Gość Mamalesia
A moi chłopcy poszli na sanki:) a ja robię obiad i staram się dojść do ładu z włosami. Ale chyba jednak pójdę do fryzjera i chociaż do ramion zetnę,bo takie długie są fajne-jak się na nie patrzy. Ja mam już dość codziennej walki z włosami.

Gość kocisława
a ja w koncu zrobiłam ten wieczór urody :D i było zaczepiście :) zrelaksowałam się bardzo mocno :)

hmmm, pomarzyć mogę o takim relaksującym wieczorku,bo dla mnie takie chwile powinny zacząć się od dłuuugiej ciepłej kąpieli,a mi teraz wolno tylko szybki prysznic :( ale już się cieszę-najpóźniej za miesiąc jak tylko urodzę,to po powrocie do domu hop do wanny i z godzinę tam poleżę! A potem ciepła herbatka, balsam i....... powrót do rzeczywistości :)

Gość kocisława
oj jsa tez marzyłam o takiej kąpieli w ciąży i po bo byłam po cc i pierwsza wziełam 2 miesiace po porodzie operacyjnym.

Ja się na razie nastawiam na poród naturalny. Dzieci dobrze ułożone,ciąża bez większych komplikacji. Ale co będzie to będzie ;)