Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walentynkowa mama

Termin mam na 14 luty!!!! Kto jeszcze??

Polecane posty

Gość Walentynkowa mama

To już tak blisko do porodu... macie jakieś znaki, symptomy, że poród się zbliża?

Gość rumianek dzbanek
Jak ja patrzę na swoje usg, to rozrzut jest po całym miesiącu :D

Gość glorias-mama
ja mam termin na 30go stycznia :) boje sie na maxa

ja mam termin na 29 lutego a z całych sił trzymam kciuki żeby nie wstrzelić się w walentynki:D ale mi to chyba nie grozi- wątpię żebym do nich dotrwała:D

Gość Walentynkowa mama
glorias-mama olaboga to już już! A czujesz, ze się już coś zbliża?

Gość Walentynkowa mama
Ja to się naczytałam że coś jak bóle na @, a to częste wizyty w wc (grubsze sprawy) , wymioty....

Gość rumianek dzbanek
http://www.dzidziusie.fora.pl/ciaza,8/badnia-w-ciazy-skroty-informacje,129.html Mój Mały już ustawiony do startu, ja też już wg lekarza mogę urodzić :D A z objawów to miałam 3 tygodnie temu skurcze, teraz jakoś rzadziej się pojawiają.

Gość Walentynkowa mama
Ja to mam mały brzuch, aczkolwiek 103cm w obwodzie (ale z wygladu malutki bo mam jakoś go na biodrach) przytyłam 17kg (mialam niedowage przed), maly 3tyg temu wazyl 2,5kg - w pon kolejna wizyta, a wariuje jak szalony-szkoda mi go bo nie wiem jak on sie mi miesci w tym moim malenkich brzuszku

Gość rumianek dzbanek
Wykasuj sobie spację w linku.

Gość lepszy 14 niz 29
Alonuszko masz termin na 29? To dopiero pech dla dziecka urodzic sie 29 lutego i obchodzic urodziny co 4 lata! zdecydowanie wolalabym sie urodzic 14 lutego :)

do autorki tu glorias-mama sluchaj no ja już tuż tuż co do jakiś specjalnych odczuć czy objawów to nie mam... jedynie co to -czeste wizyty w wc. -ból krocza i pachwin -bóle podbrzusza (jak na okres) podobno to skórcze przepowiadające. te bóle mam już od miesiąca :) to moja pierwsza ciąża wieć stres jest ogromny. pozdrawiam !!!

Mi tam 29 nie przeszkadza:D każdy by zapamiętał- to szczególna data;) za to walentynek szczerze nienawidzę i mnie mdli:D ale myślę,że ani do jednej ani do drugiej daty nie dotrzymam więc nie ma czym się przejmować:)

Gość gość
Mi w tamtym roku kalkulatory też wyliczały 14 luty a lekarze 4 albo 6 luty w końcu urodziłam 8 :D