Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHICAS WALK

JELP LOVELA DZIDZIUŚ GELE PROSZKI ? W CZYM TANIO I ROZSĄDNIE ?

Polecane posty

Gość CHICAS WALK

JELP 1,5 KG 35 zł proszek DZIDZIUŚ 1,5 KG 15 zł proszek LOVELA 5 KG 47,99 zł BEBI PŁATKI MYDLANE DO PRANIA DLA DZIECI 200g Cena 5,99 zł W CZYM PIERZECIE ... I CZY UŻYWACIE PŁYNÓW DO PŁUKANIA DLA DZIECI ? CZY PŁUKACIE 2 X W WODZIE BEZ DODATKU ? ZACZYNAM PRAĆ WYPRAWKE ... BĘDZIE Z 10 PRALEK ... JEDNAK CIĘŻKO SIE ZASTANAWIAM W CZYM ŻEBY BYŁO I TANIO I DOBRZE POPRANE !

Gość CHICAS WALK
PLIS MAMUSIE :) PORADŹCIE !

Gość fiki miki ///
co to jest GELE??

Gość CHICAS WALK
AHA A NA ŻELU DO WŁOSÓW PRZYPADKIEM NIE PISZE "'GEL''' ???? :) PYTASZ A WIESZ !

proszek do prania i płyn do płukania NON BIO. od samego początku do ok 6 mies. później zwykły taki jak nasz. żadnych uczuleń i alergii :)

Gość the best quality
gel:D:D:D o ja pierdole:D:D:Dhahah:D

Gość dwshfbasildu;ofmads,nbvh
vizir sensitiv albo persil sensitiv płyn do płukania lenor sensitiv tak jak cała rodzina używa mam 3 dzieci

Gość na allegro mozna kupić
5,4 kg JELP za 70 zł...

Gość ...,,,
ja do 3-ciego m-ca prałam w loveli a potem w vizirze sensitive i płukanie tez w lenor sensitive

Gość CHICAS WALK
ambrama NON BIO chyba te proszki są dostępne w UK pamiętam raz brat mi posłał tabletki NON BIO ale niezbyt dobrze pamiętam czy były skuteczne ? p,s dzięki za odpowiedzi ;)

ja wypralam cala wyprawke w proszku JELP. ubranka bardzo ladnie pachna.:) wiem,ze nie nalezy do tanszych ...ale poki co jestem zadowolona... zobaczymy jak maluch sie urodzi i czy nie bd jakiegos uczulenia :>

Gość a ja polecam orzechy
piorące dostępne na allegro

Gość **********************
a ja polecam lovele całkiem ok cena za 5 kg ja piorę małej i w 60 stopniach wszystko ładnie puszcza. nawet jak się zdarzy że kupka wypłynie a ja nie zauważę.

Gość CHICAS WALK
lovela płyn czy proszek ?

Drogie Panie, Przy porównywaniu cen proszku proponuje nie zwracać uwagi na ich gramaturę, ale możliwą ilość prań do zrealizowania. Różna wydajność proszków sprawia, że choć ważą tyle samo to nie wystarczą na tyle samo prań. Proszek marki JELP 2,24 kg zapewnia aż 28 prań, ponieważ na jedno pranie zużywa się tylko 80 gramów (140ml) proszku. I choć cena naszego proszku na półce może wydawać się wysoka, to już koszt jednego prania taki nie jest. Pozdrawiam Monika konsultantka JELP

Gość Ja zawsze kupuję
Lovelę mleczko do prania (piorę wszystko w Loveli color) i płynu do płukania Jelp mild (zielonego). Ostatnio kupowałam na allegro. Zazwyczaj ciężko dostać Lovelę w innych opakowaniach niż 1,5 litra, ale znalazłam w opakowaniu 5 l za 39.99 i Jelp 2 l za 13,43. Stosuję te preparaty od bardzo dawna i jestem zadowolona.