Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimona

Standard czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Mimona

Cóż ostatniego czasu mój facet robił mi palcówkę..Poczym ja sięgnełam do jego spodni i zaczęła się zabwa. Mianowicie chodzi o to , że mój chłopak dotykał swojego członka po czym wkładał palce we mnie.. Próbował także we mnie wejść ale nie udało mu się to podobno w dziewice trudno wejść..Mimo wszystko dotykał swoim penisem moich miejsc intymnych...Czy mogę być w ciąży naprawdę się boję....

Gość mozesz byc
w ciazy, jest realna szansa

Gość Mimona
No właśnie raczej tego nie zrobił...A ja pytam poważnie... Chyba się za bardzo fazuje...?

Gość Mimona
Zapomniałam napomknąć , że na drugi dzień zażyłam tą tabletke 72 h...

Gość ja tak wlasnie
zaszlam w ciaze, blone dziewicza stracilam w dniu porodu, wiec jest to mozliwe

Gość berennka
Napewno nie jestes w ciazy. Plemniki nie maja az tak dobrej nawigacji. Jak bylam w twoim wieku to tez tak schizowalam bez powodu. Teraz jestem w ciazy i powiem ci, ze wcale nie jest tak latwo zajsc nawet jak sie planuje.

Gość zaciazona
ja zaszlam w ciaze po palcowie, widocznie jak chlopak walil sobie konia to plyn ejakulacyjny sie dostal mu na palce, potem do mojej cipki i doszlo do zaplodnienia, tym bardziej ze bylam mokra w srodku a to dla plemnikow idealne srodowisko do zaplodnienia

Gość Mimona
Czyli nie muszę się o nic martwić...? Tak to chyba ten wiek i faza ciąży..Ale wierze na słowo Beerenka :)

Gość zaciazona
nie zakladaj takich chujowych watkow glupia malolato, jak chcesz sie ruchac to w gumie a nie kurwa ze wpychal fiuta ale wejsc nie chcial i czy moge byc w ciazy... kurwa no co za czasy...

Gość zaciazona
a jesli na serio wzielas tabletke "72h po" to gratuluje "rozumku", powodu nie bylo a jest to bardzo duza i obciazajaca dawka hormonow dla organizmu, pol roku bedziesz okres musiala uregulowywac, i to bez powodow ku temu, ot tak z glupoty

Gość Mimona
Wybacz ale ku*wa po to chyba są te portale , żeby pytać...Nie każdy jest tak doświadczony jak ty..;/ Zrobiłam błąd i wiecej go nie powtórzę po prostu chciałam wiedzieć....

rany dziewcze drogie ile ty masz lat , żeby się za seks zabierać to trzeba do tego dojrzeć a ty chyba jeszcz nie dojrzałaś i nie mówie tu o fizycznej stronie ale właśnie o psychicznej. Po za tym gdy uprawia się seks trzeba liczyć się z konsekwencjami i brać za nie odpowiedzialność.