Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaa co udaje że wie wszystko

czemu większośc czarnbych nicków się szczyci tym, że są czarne...

Polecane posty

Gość Nie paryżanka...
nie bywam w necie:P net bywa we mnie:P:P:P

no i właśnie takie wypowiedzi typu "bo to kafe" " bo tak tutaj jest" "ahh ta kafeteria" tak się szczycicie jakbyście od podszewki (tylko wy) znali ten portal...

Gość ossssssssas
nie trzeba analizowac podszywów - sa po to , zeby komus dowalic, czy osmieszyc wiec dlatego bardzo , bardzo latwo je rozroznic

Gość ossssssssas
akurat z pewnym hem hem wstydem ( bo nie jest to szczególnie ambitne zajecie ) stwierdzam,ze na kafe bywam od jakichs 6 lat i byloby mi tym bardziej głupio, gdyby ktos z mojej rodziny zauwazyl, ze jestem na tyle nią przejeta, ze nawet nicka sobie wyrobiłam.

No i właśnie, we mnie nie ma tyle jadu, co w niektórych :) ja nikogo nie obrażam, ale jak się nie podoba, to wypad :) ja też często piszę z pomarańczy, nie zawsze się loguję, ale to przecież nie jest ważne, bo jak się rozmawia, to się rozmawia z człowiekiem, a nie z nickiem, pomarańczą lub czarnuchem, no ludzie :)

Gość Nie paryżanka...
poniewaz net posiadam od ok. 5 lat, na kafe trafilam ok 4 lata temu, wiec nie dziw sie ze nie znalam jeszcze zasad:O

Gość ossssssssas
me do not - no i o to chodzi - to forum dyskusyjne , wiec sobie gadamy, nie portal randkowy, w ktorym pewnie wypadałoby sie okreslic raz a dobrze.

Gość ossssssssas
a niech sobie pisze moim stylem , naprawdę nie bedę tego przezywac. Rodzina sobie swietnie daje rade bez kafeterii, czy ja mowie,ze ma jakies problemy:)?

Gość Nie paryżanka...
stukniety, widze ze nie bez powodu wybrales sobie taki a nie inny nick:o moze ty sie urodziles przed komputerem, jak mamusia kafe przegladala, ja nie!!!nie wyssalam tego z mlekiem:O

ossssssssas-- wiesz sa tematy,ludzie się zżyli ze soba i nagle ktoś komuś wierci dziurę w brzuchu.I przychodzisz na temat a tam konsternacja wielka i zaskoczenie "Twoim" niby zachowaniem.Kto Ci uwierzy ze to podszyw był?

Gość ossssssssas
dodatkowo smieszy mnie to , jak ludzie , gdy sie coć napisze nie całkiem po ich mysli ( a to przeciez naturalne w forum dyskusyjnym, po to ono jest ), nawet najgrzeczniej - odpisuja " wynocha z mojego topiku " - jakby ten topik wykupili. A juz nie daj Bog, żeby to byli pomaranczowi...

o rany stuknięty jak Ty to strasznie przeżywasz:-O chyba zmienie opinię o czarnych nickach, Wy po prostu tu żyjecie i każda krytyka was zabija...

Gość Nie paryżanka...
watpie. juz za kilka dni ferie sie skoncza i wrocisz do swojej klasy w gimnazjum:O

Gość ossssssssas
przeciez mogłabym sie spokojnie zaczernic i wejsc na topik z jakimkolwiek tekstem, skoro mialabym az taka ochote,zeby specjalnie go rozwalac. Tylko po co?

ale to nie wszystko ...musisz się zaczernić i mieć cztery tysiące postów i osiemset założonych tematów bo inaczej nic nie znaczysz...

Gość ossssssssas
ja moge zrozumiec me do not - bo ma w stopce psy i pajacyka, wiec o tym przypomina (sama mam pusta miske w FB nie zawsze pamietam) - jest to pozyteczne dzialanie, bo stopka wyswietla sie z nickiem. Ale jakies tam dyrdymalskie offermy itp - co z tego ma wynikac i dla kogo?

taaa co udaje że wie wszystko-- już ten parytet nie działa na cafe.Do 2008 r może jeszcze trochę.Lecz przypadkowi rozmówcy z 500 postami byli wyeliminowani nie przez jakieś osoby z 40 tysiacami postów w profilu tylko po prostu za mało wiedzy posiadali,aby uczestniczyć w dyskusji.:)

Gość ossssssssas
Porabaniec - idz na spacer i zacznij zyc w realu- naprawde zyczliwie ci radze...

Ja sie nie szczycę :) ale przyznaję bez bicia, że bardzo często czytając kilkustronicowy temat łapię sięna tym, że czytam tylko wpisy czarnych nicków