Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffjf

Postawcie sie z tej strony barykady - co byscie zrobili?

Polecane posty

Gość ffjf

piszecie z kims na gg kogo nie znacie, on nie pisze z wami jakos zle ale niektore sprawy wstydliwe omawiacie z ta osoba o ktorych ludzie realni nie wiedza ,przypadkiem dowiadujecie sie ze ktos sie podszywał, jest to osoba ktora znacie i ktora nie rozgaduje przynajmniej nie slyszeliscie zeby rozgadywała, ma niby do nas dobre podejscie choc osobiscie nie rozmawiacie, co robicie w tej sytuacji nie majac pewnosci albo i majac ja?

Gość ffjf
wypowiecie sie?prosze

spotkac sie w realu i przestac pisac takie rzeczy a najlepiej zdobyc takie same informacje o drugiej osobie w celu antyszantarzu

Gość ilonaaa99
Moim zdaniem jesli dobrze dogadujesz się z tą osobą to powinnas pogadać z nią w realu. Może jesli się poznacie lepiej to ta osoba może zostać twoim przyjacielem, któremu będziesz mogła zaufać, wiem że pod osłoną internetu lepiej jest się otworzyć ale może warto spróbować? ;)

Gość ffjf
no wlasnie te osoby sie widuja ale nic nie mowia odnosnie tego tematu a wy co byscie zrobili? przemilczeli przeczekali czy od razu powiedzieli?

Gość MATKA LWICA
przypadkiem dowiadujecie sie ze ktos sie podszywał, jest to osoba ktora znacie i ktora nie rozgaduje przynajmniej nie slyszeliscie zeby rozgadywała, ma niby do nas dobre podejscie choc osobiscie nie rozmawiacie, co robicie w tej sytuacji nie majac pewnosci albo i majac ja? ktoś kto nie ma odwagi wystąpić pod własnym nazwiskiem tylko uzywa takich metod NIE MA CZYSTYCH MOTYWACJI cała reszta jest wobec tego bez znaczenia

Gość mam pewne podejrzenia ._.
Napisz wprost co i jak bo ja prawie nic nie rozumiem... pisałaś z kimś kogo nie znasz o wstydliwych rzeczach i nagle okazało się że ten ktoś cię zna, tak? I teraz boisz się, że ten ktoś wygada wszystko? Więc czekaj, co masz zrobić innego? wygadałaś się i teraz już chuj w bombki strzelił, po świętach.. masz babo placek :D następnym razem uważaj z kim piszesz i co piszesz.

Gość ffjf
ale na co mam czekac? jak sie potoczy wszystko? co jak bd za pozno?

Gość ffjf
i pisac z ta osoba normalnie udawac ze nie wiem ze to ona??tylko co mi to da?

Gość ffjf
haha chcialas zasugerowac ze niby dzieciece problemy tak? a wyszlo ze albo sporo mlodsza albo bez wyksztalcenia ;d nie zly poziom reprezentuje kafe.:)