Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdjififgoif

moj facet ma małego :(

Polecane posty

Gość Wredny anonimowy psychol
To ja ma 16 cm długosci w wzwodzie, ale cienki trochę, widzę że nie mam się czego az tak wstydzić :D I nie mam ochoty oglądac mikropenisów :D

JA tam nie narzekam na małe cycki, cycki to wciaz cycki :P

Ta pytong...ale cienki 13 cm w obwodzie...

Gość goggi123
Ponizej 10cm kobieta nic nie czuje niezaleznie od pozycji. A naprawde probowalam chyba wszystkiego...

Gość nie smiejcie sie bo to prawda
nie pierdol. nie jest cienki. i co obejrzales obrazki czy nie? bo to powinno cie wyleczyc z kompleksow :-O

Nie przepadam, za oglądaniem penisów :) Nie no teraz wiem, że nie jest mały, ale ma takie małe krostki pod napletkiem, miałem okazję na seks i sie wstydziłem, tego, czytałem, ze jakiś tam % ma takie małe krostki i to nie jest choroba. Ale pewnie dziewczyna by nie była zadowolona z tego. A do urologa tez sie wstydze isć.

kurwa wiesz co:-O po chuj opisales te swoje krostki co:-O ide rzygac:-O🖐️

Hehe to idź, co ja mam powiedzieć?

Gość jacek placek i agatkaaaaaaaaaa
łO JEDJEJEJJJJJJ, myślałam,ze te mikrusy to jakis żart ale jednak nie!!! weszłam i mnie poderwało. Takiego wacusia to ma mój dwuletni syn;/napawdę wspólczuje;/ małe cycki o pzy tym PIKUŚ!!!!!!!!!!!

do dzisiaj czuje sie wykorzystana seksualnia ze ten facet zaoferowal mi takiego mikropenisa :-O kurwa myslal ze dam sie wyruchac takim czyms :-O beeeeeee... normalnie mam traume :-O jak poznaje facewtow to zawsze mysle co oni maja w gaciach :-O

Te krostki, to nie jest zadna choroba, występują u około 10 % zdrowych mężczyzn, a da sie to usunac raczej tylko kosmetycznie, albo laserem. Tylko hujowo, ze musiał na mnie trafić, dziewczyna jak by to zoabczyła, to by pewnie myślała ,ze to jaksa choroba,a to normalne

Gość jacek wacek i agatkaaaaaaaaaa
Ale jak to?nie uprzedił cie? przeciez facet musiał miec mega komlpeks!!! mślał,ze nie zauważysz?? hahaaaa

TZw, prosaki, to jak pieprzyki, normalna rzecz, od zawsze to mam, kiedyś mysłałem ze każdy tak, ma ale każdy ejst inny...

nie, nie uprzedzil mnie :-O chodzilam z nim pare miesiecy, chcial sie ze mna ozenic, wynajal mieszkanie dla nas no i w tym nowym mieszkaniu mialo dojsc co do czego :-O :-O :-O najpierw szukam reka i szukam ..no i w koncu zajrzalam tam i kurwa szlag mnie trafil :-O nie wiedszialam co mam zrobic, nie to ze nie chcialam mu zrobic przykrosci..po prostu bylam wkurwiona...no wiec mowie ze musze do lazienki nagle i ze mnie brzuch jakos boli...wrociclam i mowie ze okres dostalam akurat.. no i spalam kolo niego ta jedna noc a na drugi dzien kurwa skonczylam z nim :-O 🖐️ chyba myslal ze nie zauwaze albo ze polubie:-O nie mialam uczucia, ze sie wstydzil bo jak by sie kurwa stdzil to by cos powiedzial a nie probowal ze mna zaseksic sie :-O

chcialam sie go zapytgac czy ma mnie za pedofilke i ze mnie niemowlece penisy nie podniecaja ale kuuuuurrrrwaaaa bylam szczesliwa ze sie go pozbylam...co prawda plakal ale co mnie to obchodzi :-O

Gość uuuuusta
---> wredny To re grudki perliste czy jakoś tak?

Gość kdjififgoif
haha nie wiedziałam że mój temat aż tyle będzie miał wpisów. A najśmieszniejsze to że to podszywy były. mój facet ma małego, ale nie aż tak, dajcie spokoj

uuuuusta Tak to to, tylko jak wpisałem to w google to wyskoczyły jakieś masakryczne, ja mam w sumie ledwo widoczne i małe. Ale i tak mimo tego, ze normalne, to się wstydzę tego i unikam kontaktów seksualnych :( Na forach o tym pisz a, ze tot tak uroda, że zwiększa doznania seksualne itd. Niektórzy maja takie prosaki w innych miejscach ja mam na penisie. To jest jak pieprzyki, albo drobny trądzik, tylko na takie rzeczy sie ne zwraca uwagi, a jakas niedoinformowana dziewczyna, pomyśli ze to jakas choroba albo cos, da sie to usunac tylko za pomocą kosmetyczki....To tylko ;psuje efekt wizualny nic poza tym...

Gość czitosy serowe
dziewczyny, współczuję tych mikropenisów! Nie mam obsesji na punkcie rozmiaru, ale te małe to są paskudne. I niby w jakiej pozycji uprawiać z takim seks? Czy przeciętna pochwa nie jest za duża dla takiego? W ogóle go "obejmie"? A co do wrednego- nie chce mi się wierzyć, że krosty to zdrowa sprawa

Wredny,jeśli nie pójdziesz z tym do dermatologa,to z takim podejściem do końca zycia zostaniesz prawiczkiem.

czitosy serowe Właściwie to nie sa krosty, kurwa ma przejebane, więskzosc kobiet bedzie myśłą, ze to choroba, a nie bede latał do kosmetyczki z gołym fiutem. Według wikipedii:Perliste grudki prącia nie są procesem chorobowym, zatem nie wymagają leczenia. Jeśli stanowią dla pacjenta defekt kosmetyczny, można je usunąć chirurgicznie. Opisywano też skuteczność leczenia laserem CO2. małe, kopulaste grudki koloru perłowocielistego, zlokalizowane na koronie żołędzi prącia i w rowku zażołędnym. Pojawiają się w okresie dojrzewania u kilku- kilkunastu procent zdrowych mężczyzn. Częściej spotykane są u mężczyzn nieobrzezanych.

Gość czitosy serowe
ale na forach pisze, że taka uroda :D

Dermatolog nic nie moze zrobić z tym! To tak jakby usuwać pieprzyki! Tylko chirurgicznie, albo jakims laserem da się to usunac. I chuj zostane prawiczkiem, najwyzej, skoro kobiety uwazają to za coś obrzydliwego, to ja dziękuje sie ośmieszać.

Gość czitosy serowe
dobra, widzę, że jesteś przekonany, nie czepiam się już. Ale powiem Ci, że jak bym zobaczyła coś takiego na penisie to bym odmówiła seksu. A napalony facet powie wszystko, żeby zamoczyć. Bez urazy, ale pewnie choćby wiedział, że to zaraźliwe, to w przypadku okazjonalnego seksu ma to w dupie, czy laskę zarazi czy nie. I powie, że to uczulenie od proszku do prania. Słuchaj, Wredny, lepiej znajdź sobie stałą dziewczynę i oswój ją z tym zanim zaczniesz jej się dobierać do majtek.

No cóż tak najwyraźniej miało być..., widziałem u niektórych takie prosaki na twarzy, albo gdzie indziej, ludzie ni sa dooinformowani pod tym względem, wiec zostane prawikiem, bo nie bede się ośmieszał.

Wredny, ile ty masz lat? wiedza z internetu to nie to samo co wizyta lekarska. I uwierz mi-czy dermatologa, czy urologa, czy nawet zwykłego inernisty nie zawsydzi ani nie zaskoczy twój wacek.To są lekarze i widza inne, o wiele ciekawsze rzeczy na codzien.zapewniam :/

To nie jest zaraźliwe, ani nie jest to żadna choroba. Dlatego tym bardziej mam przejebane, bo jakby to była choroba, to bym musiał to leczyć, a tak to musze sie z tym pogodzić, z tego co widze, nie ma sensu nawet sobie dziewczyny szukac ....

"Wredny, ile ty masz lat?" 22 wiedza z internetu to nie to samo co wizyta lekarska. Niby tak ale niezreczne to by było, czytałem sporo artykółów na ten temat, w każdym pisz a, zę to ni takiego, ale z tego co widze, jest inaczej, no cóż , niektórzy mają przejebane.... I uwierz mi-czy dermatologa, czy urologa, czy nawet zwykłego inernisty nie zawsydzi ani nie zaskoczy twój wacek.To są lekarze i widza inne, o wiele ciekawsze rzeczy na codzien.zapewniam :/ NIe wiem mimo wszystko perspektywa, pokazywania, mojego penisa, nie jest za ciekawa, jak penis nie "stoi" to nawet nie widać tych krostek za bardzo...

artykułów