MaGdA1991 0 Napisano Styczeń 27, 2012 Witajcie mam pewien problem okres mam co 30dni kochalam sie w dni plodne z moim przyszlym mezem z finalem w srodku.... okres wypadl mi na 24 i tak sie stalo dostalam ale tym razem trwal 2 dni a zazwyczaj trwa 4 w pierwszym dniu okresu wymiotowalam czuje sie dziwnie moge byc w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGdA1991 0 Napisano Styczeń 27, 2012 Tyle was jest i nikt nie napisze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGdA1991 0 Napisano Styczeń 27, 2012 :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bnbb Napisano Styczeń 27, 2012 to zrób test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGdA1991 0 Napisano Styczeń 27, 2012 brak odpowiedzi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koliberek35 Napisano Styczeń 27, 2012 Magda jak sie dziwnie czujesz to możesz byc w ciązy . Zrób sobie test ciążowy albo badanie w laboratorium na oznaczenie Hormionu kosmówkowego Beta HCG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzisiaj na pomarańczowo Napisano Styczeń 27, 2012 Uwielbiam takie pytania... Tak, seks w dni płodne zawsze może skończyć się ciążą. Zrób test, badanie krwi albo idź do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystko mozzliwe Napisano Styczeń 28, 2012 Najlepiej zrób test. Inna przyczyna to może byc nieprawidłowy tryb życia przez ostatnie miesiące. Tez mnie ostatnio to spotkało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sama przyznałaś Napisano Styczeń 28, 2012 że kochałaś się z narzeczonym w dni płodne , więc teraz nie zadawaj takich pytań tylko leć do apteki kochana i kup sobie test.TAK możesz być w ciąży, to nie wykluczone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach