Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzdki

O czym rozmawiac z laską

Polecane posty

Gość brzdki

Jestem brzydki, brzydki tez usmiech. Musze wiec duzo mowic zeby miec jakies u dziewczyn. Ale niestety tez nie mam talentu do gadania. O czym rozmawiac z laską zeby bylo ciekawie?

W Twoich wypowiedziach przede wszystkim muszą przeważac żarty - to sprawi, że dziewczyna zwróci na Ciebie uwagę, zainteresuje sie Tobą. Dziewczyny tez lubia, gdy facet ma swoje pasje i zainteresowania- zdecydowanie najbardziej ekscytujacą jest motoryzacja. fajnie, gdy łączysz ze sobą sprawy techniczne z tym co najbardziej interesuje kobiety- komfort i elegancja :)

Gość brzdki
To to ja wiem ze facet musi miec poczucie humoru tylko ja nie potrafie tak na poczekanie. Wogole paralizu takiego dostaje ze wkoncu nic nie potrafie powiedziec. Motoryzacją owszem interesuje sie ale dziewczyny chyba nie lubią rozmawiac na ten temat. Swiat jest do dupy. Zawsze bede sam

1. O nowej politurze. 2. O kauczukowej stopce, żeby nie stukała. 3. O jej korzeniach. 4. Nawet o pniu z którego pochodzi. 5. O jej szlachetnym profilu rączki. 6. O jej wszechstronnej pomocy. 7. O tym, że będzie ci popora na stare lata. 8. Oraz o tym, że nigdy suce nie zapomnisz, że ten parszywy dziad, Kowalski spod 8, trzymał na niej swoją łapę!!!

Gość brzdki
Z tego ze ktos jest brzydki i nikt z takim nie chce rozmawiac wiec jak se ma kurwa radzic????? Nie kazdy jest przystojny

musisz nabrac pewnosci siebie a sama rozmowa musi być naturalna nie zadawaj tylko krokich pytan jakiej muzyki sluchasz jaki filmow i tyle mnie osobiscieto troche smieszy

Gość moja też jakoś
o byle czym byle by gadać

Gość brzdki
No wlasnie staram sie takich pytan nie zadawac i mysle ciągle co by tu jej powiedziec, tak mysle i mysle ze wkoncu nic jej nie mowie bo mysle o tym co powiedziec.