Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kejt Busz

KOLEJNA TRAGEDIA - KATOWANE DZIECKO!!! KOSZMAR

Polecane posty

Gość Kejt Busz

http://www.prw.pl/articles/view/19789/skatowal-male-dziecko Konkubent matki dziecka, tak skatował chłopczyka 3,5l. - m.in. kopał go w taki sposób że zmiażdżył mu genitalia. Chłopczyk zostanie kaleką do końca życia!!! koleś katał tak dziecko cały czas!!! Ten malutki chłopczyk przeszedł już jedną operację, czeka go jeszcze kolejna. Kuźwa gdzie była ta matka, nie wiedziała że wcześniej bił dziecko??? Kurcze skąd się biora tak durne baby, że biorą sobie takiego gacha pod dach i przyzwalają na takie czyny??? Jak czytam o takich rzeczach to wszystko się we mnie buzuje i sama z chęcią wymierzyłabym sprawiedliwość. Mam nadzieję że w pudle potraktują tego delikwenta adekwatnie do cierpienia tego dziecka! tego mu życzę, a dziecku powrotu do zdrowia i wymazania tej traumy o ile to w ogóle możliwe.... ps. mówili o tym pół dnia w radio, stąd znam więcej szczegółów niż podano na stronie.

ciary przechodzą jak się takie cos czyta! skurwiel jeden niech go gnębią w pierdlu ile wlezie! Tak myślę, że ostatnio coraz glośniej o katowanych i bitych dzieciakach, a ile takich o których nie wiemy? przerażające to wszystko:(

Ja bym takiego za jaja powiesila. W pierdlu byłoby mu zbyt dobrze. I jeszcze placić na niego, o nie !

Gość Life dont come easy
Skąd w Was tyle agresji. Kipicie jadem. Rozumiem, że chłopca spotkała tragedia ale dlaczego aż tak Was to dotyka, że wydajecie wyrok śmierci na oprawcę.

Gość Ger upp nu
Ja mam nadzieję, że w końcu nadejdzie dzień, że kara śmierci zostanie przywrócona... Sama nie jestem matką, ale nienawidzę gdy dzieje się krzywda dzieciom... Gdyby eliminować takie jednostki, nasze powietrze oczyściłoby się

Gość w pierdlu będzie miał przejeba
ne, gwarantuję

Gość emilianna
matka pewnie wpatrzona w gnoja i w doopie miala dziecko wazne ,ze ruchacz byl przy niej zabiłabym go

Gość Ger upp nu
Ja nie wiem, czy potrafiłabym zabić i potem wrócić do domu i normalnie funkcjonować. Mam nadzieję, że znajdą sie ludzie, którzy będą wymierzać karę śmierci

Gość a ja nie cierpię
ja bym mogła takich zabijać, jak przywrócą karę śmierci zgłaszam się jako pierwsza

w stosunku do oprawcow dzieci i zwierzat kary zdecydowanie na niskie, jedne i drugie nie moga sie bronic i sa niewinnymi ofiarami chorych sadystow, kara smierci? zdecydowanie taaak!

Gość w pierdlu nikt nic mu nie
zrobi..bedzie siedzial w osobnej celi i wychodzil tylko pod ochrona klawiszy-tak to niestety jest

Gość a ja nie cierpię
pod prysznic też pójdzie z ochroną? i do stołówki? bez jaj... zresztą nie ma tylu klawiszy, by kilku z nich zajmowało się tylko jakimś ścierwem

Gość Ger upp nu
Całą patologię wygazować, wtedy będziemy czuli się bezpiecznie

Gość w pierdlu nikt nic mu nie
kochana widac,ze o wiezieniu nie masz pojecia..za duzo filmow ogladasz..jaka stolowka?na oddziale zamknietym? papu dostaje sie do celi,a wychodzi z niej na godzine w ciagu dnia na spacerniak-koles sobie lazi, a dwoch klawiszy stoi pod drzwiami,tak samo jest z pedofilami moj brat jest klawiszem stad wiem

Gość mamuska83
Life dont come easy> żartujesz? my mamy w sobie agresie. A ten psychol który katował niewinne dziecko to niby niewiniątko? Wszystkich psycholi wygazować. Nóż mi sie w kieszeni otwiera jak czytam o takich historiach... jestem matka, i nigdy nie pozwolilabym zeby jakis cwel tknal moje dzieciatko. Co to za matka która wybiera pojebanca zamiast dobro swojego dziecka. Szmata powinna byc tak samo sadzona,

Gość to koszmar
jeśli nie przywrócą kary śmierci to będą samosądy!!!

takie kobity biora co im sie nawinie,bo sie boja,ze zostana same.dziwne wolałabym sama siedziec niz pozwolic na cos takiego.zzreszta dla matki dziecko jest wazniejsze od faceta,u mnie tak jest na pewno.

Gość Kejt Busz
Life dont come easy - skąd w nas tyle agresji? a masz dziecko? bo ja mam - synka 2l. i pierwsze co bym zrobiła takiego gnojowi który bije/kopie moje dziecko, to złapała za pierwsze co by mi wpadło do ręki i tłukła tym tego dziada i wypierdzieliła go z chaty na zbity pysk, po czym doniosłabym do organów ścigania że maltretował moje dziecko. Urządziłabym go na cacy! to jedyny moment kiedy rodzi się we mnie agresja. Te same uczucia targają mną jak widzę że ludzie pastwią się nad zwierzętami, czyli istotami bezbronnymi. jestem spokojnym człowiekiem, ale uwierz w takich momentach nie ręczę za siebie, i nie ważne czy to by było moje dziecko czy jakieś obce któremu dzieje się krzywda. Zawsze wydawało mi się że matka będzie bronić swoje dziecko, ale jak widać po artykule i wiele innych sprawach katowania dziecka, tak nie jest i matki wolą mieć takiego "szmaciarza" pod dachem które maltretuje jej dziecko niż nie mieć żadnego, wybaczcie ja tego nie pojmuje :O

Gość nie pojmujeee
kurwa kurwa kurwa :(

Gość wicewersacze
kara śmierci!!! może to by powstrzymało potencjalnych psycholi przed biciem bezbronnego! niech skoczy do równego sobie a nie do malego dziecka!! qrwa nóż się w kieszeni otwiera!

Gość sprzeciw
mało powiedziane koszmar moze i matka nie jestem ale świętej cirpliwości nie mam. po prostu jak bym zauważyła takiego gnoja to bym mu tak dokopala w jaja że przez miesiąc by nie mógł siedziec a co lepsze wydalać.

Gość hfghf
Ale z drugiej strony to trzeba być też zjebem żeby wygrzebywać temat sprzed ponad roku, na dodatek nie mając niczego szczególnego do powiedzenia.

Gość bjuiui
bodajże przedwczoraj matka udusiła 1,5 rocznego synka :(