Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa w temacie jestem :(

Drugi podbródek POMOCY

Polecane posty

Witam. Bardzo proszę Was o poradę, zwłaszcza kogoś, kto ma (miał) ten sam problem. Mam 31 lat, nie jestem gruba, chociaż po ciązy 1, 5 roku temu zostało mi nadal ze 2,3 kg na plusie, ale moją zmora jest drugi podbródek. Nie mam zmarszek, moja twarz wygląda młodo, ale nie moge patrzec na szyję i ten pulchny podbródek. Nie przytyłam w ostatnim czasie ale szyja się zaokrągliła, nie pomagają cwiczenia. Nie wiem co robic... :( Byłam u kosmetyczki na kwasach i masazach, a ona mi powiedziała,z ejesli podbródek u szczupłej osoby pojawia się już w wieku 30 lat, to jest to predyspozycja genetyczna i niewiele (poza chirurgią) można z tym zrobic :( Normalnie mnie dobiła :( Nie stac mnie na operację plastyczną, zresztą w wieku 31 to za wszesnie, może za 10 lat. Błagam poradźcie, co może mi pomóc???Moż ejakieś zabiegi kosmetyczne???

Nikt nie walczy z tym problemem? Szczęściary!

Gość tylko liposukcja podbrodka
albo lipoliza iniekcyjna (tansza, ale potrzeba kilka zabiegow). w czechach masz tanio liposukcje klasyczna podbrodka w znieczuleniu miejscowym, ja robilam w 2008r. efekt ok. :) koszt 8000 koron.

Gość prawda w oczy kłująca
jedynie operacja.

Gość m*a*m*u*s*k*a
naprawdę nie masz większych zmartwień? szczęściara...

Oczywiście ,ze mam większe zmartwienia! Ale to nie znaczy,ze w wieku 30 lat mam wyglądac jak zapuszczony pasztet! Dziewczyny dzieki za info, poczytam o tych zabiegach, które wymieniłyście...

Gość ja Używam
pewnego żelu, który w znacznym stopniu zlikwidowała drugi podbródek.

Gość dziś na pomarańczowo
a może masz problemy z tarczycą? nie pomyślałaś o tym? nie jestem lekarzem, ale zdaje się, że przy tarczycy robią się wola. mówisz, że przytyła Ci szyja. tylko szyja, nic więcej, nagle. wybierz się do lekarza, zanim zaczniesz eksperymentować z odsysaniem tłuszczu.