Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzi9et

powiem wam co odkrylam

Polecane posty

Gość madzi9et

polaczenie therm line forte i bialka daje niesamowite efekty ja schudlam przez tydzien 4 kg a moj dzien wygladal tak : sniadanie therm line i duzy jogurt naturalny jablko plus spacer godzinny obiad piers z kurczaka z warzywami kolacja therm line i jogurt naturalny i spacer godzinny w szoku jestem,ubrania ze nie leca ;-)

Gość pieszczotka ją nazywam
Nie od dzisiaj wiadomo, że białko odchudza. Pij przy tym dużo wody, by nerki pracowały. Mało jesz i dlatego schudłaś. I zazdroszczę czasu wolnego na godzinny ranny spacer.

Gość madzi9et
mam do pracy 4 km i na pieszo chodze :-)

Gość ankaakk
Połączenie czego i czego? Przecież poza tym kurczakiem białka prawie nie jesz. To, że jogurt jest biały nie oznacza, że jest dobrym źródłem białka. Chudniesz, bo z powodu drastycznie za niskiej ilości kcal leci ci woda i lecą mięśnie. Nie tłuszcz. Za moment i to się zatrzyma, bo zagłodzone ciało spowolni metabolizm do minimum i od byle mandarynki będziesz tyła, w miejsce straconej tkanki mięśniowej nabierając sadła. I dopiero bdziesz "pięknie" wyglądać.

Gość a co to znaczy gruba?
bialko jest tylko w kurczaku; jogurt i jablko to ww 🖐️ gdybys jadla to samo bez therm tez bys schudla. gdybys jadla wiecej nie zjadlas bez therm tez bys schudla :D

sorry ale jak na pokonanie 4 km potrzebujesz godziny to według mnie to raczej się przechadka a nie jakiś znaczący wysiłek dla Twojego organizmu

Gość anisss
No nie odkryłaś Ameryki , że przy takiej diecie , schudłaś ...bo to oczywiste.Ale wytrzymasz ją na dłuższą metę i nie boisz się efektu jojo.

Gość lola bb
Faktycznie przy takiej diecie efekt jo jo może się pojawić. W związku z tym warto było by pewne nawyki dietetyczne nadal stosować. Co więcej powinnaś też zdecydować się na aktywność sportową, która jak wiadomo przyczynia się do uzyskiwania ładnej sylwetki. Bardzo dobrze sprawdza się pływanie, bieganie; a jeśli takich sportów nie lubisz, to może zaczniesz ćwiczenia z hula hop. To bardzo dobry „trening, który możesz wykonywać we własnym mieszkaniu. Ćwicząc systematycznie możesz wyszczuplić talię, i mieć płaski brzuszek. Jak trzeba ćwiczyć, by faktycznie mieć dobre efekty? O tym cenne informacje znajdziesz na stronie http://hgh.edu.pl/2011/04/02/hula-hop-na-smuklejsza-sylwetke/ Ja ćwiczę na tym hula hop już od dobrego miesiąca i muszę powiedzieć, że zauważyłam pierwsze dobre efekty.

Gość jo-jo-jo-jo-
jo-jo na bank , potem rzucisz sie na jedzenie kopulsowe i wroci ci sie drugie tyle do bani ta twoja dieta a km dziennie to ja robie 8 ale to nie to samo co cwizcenia