Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka zalamana

Musze usunac ciaze

Polecane posty

Gość desperatka zalamana

Pomocy

Gość desperatka zalamana
czy jest jakas mozliwosc jak tak to gdzie czy to jest karalne blagam pomozcie mi

Gość desperatka zalamana
ciaza zagraza calemu mojemu zycia

Gość desperatka zalamana
niemige urodzic musze usunac tylko nieweim gdzie jak i co inne niz chorobowe sory za pismo ale zrobilam test i rycze jak glupia z mostu skocze

Gość desperatka zalamana
mozesz mi pomoc czy nie mozesz

Gość desperatka zalamana
tak jak jest tu ktos kto moze mi pomoc blagam odezwijcie sie

Właśnie nie mogę, bo u nas jak jest zdrowa ciążą to raczej nie możliwe usunięcie:(

Gość desperatka zalamana
napewno jest jakas mozliwosc tylko ja niewiem gdzie wiec jak jest ktos kto wie blagam odezwijcie sie bardzo pilne

Gość desperatka zalamana
jestem roztrzesiona dziekuje za rozmowe jak ktos bedzie i wie prosze sie odezwac pozniej

Mnie nie masz czego dziękować, bo nie pomogłem, a topik nie podbijany będzie zapomniany.

Gość nie teges majonezz
Autorko, zastanow sie nad tym 1000 razy, ja usunelam, w Polsce, 3 lata temu. Wiele bym dala, zeby cofnac czas. Tu masz moj topik , blagam przeczytaj i zastanow sie nad tym porzadnie, mozesz naprawde przyplacic to gleboka depresja! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5077323 poczytaj

Gość onawi
jak myslisz ile jestes w ciazy ,bo jak krotko to sa tabletki

Gość onawi
ile masz lat??

Ja tez wpadlam z chlopakiem. Pamietam jak na kafe pisalam tak samo zaryczana jak Ty! Bylo to 2.11.2010, pamietam jak dzis. Balam sie rodzicom powiedziec a gdy juz powiedzialam to mama byla zla i dopiero w 6 mies ciazy dostalam od niej wsparcie. Urodzilam i nie wyobrazam sobie zycia bez mojej corki. Pamietaj, ze wlasnie Ty masz miec to dziecko, ze Bog tego chcial. Dal Ci dar...dziecko. Ono bedzie Cie kochac najbardziej na swiecie. Do Ciebie zawsze sie usmiechnie i przytuli. Zastanow sie milion razy...

Gość onawi
ja urodzilam majac 17,tez byl placz i lament,szybki slub,piec lat pozniej drugie dziecko wizyta zamowienoa na skrobanke bo moj maz nie odpowiedzialny i pijak zrobil specjalnie zeby mnie zatrzymac,dzien przed zabiegiem rozmyslilam sie.......dzis dziekuje za to bogu ze tak mlodo mialam dzioeci bop teraz juz bym nie mogla ,choroba zaatakowala,tablety do konca zycia,nie zawsze bylo i jest lekko ale dzieci to sens zycia.....maz odszedl bo sie w innej zakochal a dzieci zostaly :)

onawi - przykro mi z Twojego powodu. Widocznie maz Cie nie docenial. Ja w zwiazku szczesliwa do konca nie jestem ale dziecko mnie szczesliwa..

Gość gipsii
możesz urodzić i oddać dziecko do okna życia, tyle kobiet pragnie mieć dziecko a nie może tutaj link jak takie dziecko jest usuwane http://abortioninstruments.com/

Gość i co jaka
decyzja ?

Gość ruta stepowa
http://www.womenonweb.org/article-174-pl.html - tutaj zamówisz tabletki poronne, to holenderska organizacja międzynarodowa, ta sama która w 2003 roku wysłała do Polski aborcyjny statek Langenort, także możesz im zaufać. Tabletki dostaniesz wzamian za darowiznę 90 euro, jeśli Cię nie stać to możesz poprosić w mailu o jej obniżenie. Polecam też Ci inne forum, gdzie dowiesz się jak przebiega aborcja farmakologiczna od kobiet które ją przeszły: http://www.womenonweb.info/

Skorzystaj ze stron, które widzisz powyżej,dostaniesz tam tez informacje klinik,jeśli byś się zdecydowała na metodę chirurgiczna. Metoda chirurgiczna nie musi znaczyć"skrobanka". Bynajmniej w zachodnich już dawno od tego odchodzą,częściej jest stosowana metoda próżniowa. Przede wszystkim się najpierw uspokój,przemysł,pomyśl.Nie panikuj. Nie oglądaj żadnych linków,to nie są aborcje. "czy to jest karalne"-Karana w Polsce,jest osoba,która ja wykonuje,osoba,która się jej poddaje nie odpowiada karnie.Jednakże nielegalne aborcje są niebezpieczne, Jeśli będziesz zdecydowana,zrób to legalnie w kraju w którym jest zalegalizowana. Wbrew pozorom wcale to nie będzie droższe, a na pewno bezpieczne. Pozdrawiam.