Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gck

Bóle kręgosłupa

Polecane posty

Gość gck

Cierpisz na rwę kulszową lub dyskopatię? Twierdzisz, że nic nie jest w stanie Ci pomóc? Kierują Cię na operację? Należy pamiętać, że zmiany te mogą się przerodzić w bardzo bolesne zwyrodnienia. Zdrowie powierzać trzeba w najlepsze ręce. Dr Miroslav Mitro to wybitny specjalista z Rzeszowa, który specjalizuje się w przypadkach bardzo trudnych, jest chociażby jedną z twarzy encyklopedii "who is who". Kręgosłup to nasz fundament dlatego warto o niego zadbać. Pan Doktor przyjmuje pacjentów z całego świata. Rejestracja telefoniczna: 787 270 473

Gość E-Graszka****
a co to za specjalista? ;)

Gość gość
Ja bym doradzał się zarejestrować do pana Sydorchuka do Vitanea (strona gabinetu - www.vitanea.eu ). Mi pomógł z moimi bólami w stawach i kręgosłupie. Naturalna metoda, głównie polegająca na biorezonansie. O wiele zdrowsza niż łykanie kolejnych tabletek przeciwbólowych, które działały tylko na objaw a nie źródło bólu.

Gość Danusia

Jak ktoś nie miał problemów bólowych związanych z kręgosłupem to nie wie o czym człowiek mówi . Ja  od lat cierpiałam na dolegliwości związane z rwą kulszową zwłaszcza w nocy. Niestety nie wielu było lekarz, którzy by mi pomogli do czasu wizyty u fizjoterapeuty. Moja znajoma poleciła mi gabinet w Krakowie "Manufaktura Zdrowia", który znajduję się na Miłkowskiego 11a.  Kilka wizyt i dolegliwości ustąpiły bezpowrotnie. Teraz wiem, że żyję ...bez bólu. 

Gość Magdalena

W Rzeszowie z bólem kręgosłupa polecałabym udać się do Pana Mazura, osteopaty, który jest świetnym specjalistą.