Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ................... .

Pytanie natury ginekologicznej.

Polecane posty

Odchudzałam się i zanikł mi okres.. mam nadzieję, że sam w końcu wróci, bo już jestem po diecie. Ale nie miesiączkuję już drugi miesiąc. W ciąży nie jestem, bo test robiłam wydaje mi się, że to od diety coś mi się poprzestawiało. Kompletnie jednak zgłupiałam. Mam stracha przed ciążą, bo już jedno dziecko mam wpadka z lat młodości i nie chcę mieć kolejnego dziecka. Sex uprawiam w prezerwatywie, na dodatek w dni niepłodne, ale teraz przez ten brak okresu już sama nie wiem. Mam chyba niepłodne prawda skoro nie miesiączkuję?

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
woda i chleb to nie jest dobra dieta

od chleba to się właśnie tyje:) dobra dieta, bo 15 kg zrzuciłam, ale okres zanikł.

Gość tez na diecie
jesli bylas na takiej ostrej diecie, a z tego co napisalas tak wnioskuje, to pokrecil ci sie cykl, wiec i dni plodne i bezplodne pokrecic sie mogly; po prostu sie rozregulowalas.... ciaza chyba tez niewykluczona

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
od chleba się tyje powiadasz:D to czemu jeńcy na chlebie w obozach byli tacy chudzi:D

Wiem, ze sie rozregulowalam nie chce za bardzo brac zadnych hormonow na przywrocenie, bo szkoda by bylo znowy przytyc:( ehh. Moze jak zaczne jesc to mi wroci okres sam. Poczekam jeszcze jeden miesiac. Wydaje mi sie, ze skoro nie miesiaczkuje to i owulacji nie mam. Chyba..