Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domimika

Jak zagadać do byłego?

Polecane posty

Gość domimika

Więc nie jesteśmy ze sobą od 3 lat ale ostatnio zauważyłam, że patrzy mi się oczy i wciąż mnie obserwuje. Było wiele momentów, w których było widać, że chce ze mną porozmawiać, ale ja się zawsze bałam, a później tego żałowałam. Dodam, że ma dziewczynę z którą kompletnie się jemu nie udaję, wciąż się kłócą, on jej nie szanuje, za to jak był ze mną nigdy nie wydarzyło się coś takiego. Jak jest z nią przy mnie to ją przytula itd. Co to wszystko znaczy? Mi się wydaję, że coś do mnie czuje, ale tak samo jak ja boi się zagadać. I jak do niego zagadać? skoro ona z nim wciąż jest.

Gość lqqqqq
a dlaczego sie roztaliście?

Gość Tilciaaa
Ex- omija sie z daleka!!!!!!!!!!!!!!

Dlatego, że byliśmy gówniarzami i nie byliśmy jeszcze gotowi na prawdziwy związek. Zarówno mi było ciężko po zerwaniu jak i jemu. No ale pół roku później zaczął chodzić z moją byłą "dobrą koleżanką" , którą uważał zawsze za ohydztwo. Ona po naszym zerwaniu narzucała mu się,aż w końcu osiągnęła swój cel.

Gość czuje tu ciągoty do 3-a 2K+1M
spróbuj a co ci szkodzi ! :P :D 🖐️

Gość ppppppppppppppppppdddddddddddd
ja raz spobowalam drugi raz... mielismy z 15 lat za pierwszym razem a za drugim 19... potrwalo to moze z rok, kazdy zyl we wlasnym swiecie... nic to nie pomoglo i nie dalo. nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki