Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin1212

Czy to może być ciąża? Pomóżcie

Polecane posty

Gość Marcin1212

Hej kochałem się z dziewczyna bez zabezpieczenia. Nie doszedłem a bynajmniej nie czułem tego no a teraz jest tak że spóźnia się jej okres już 1.5miesiąca. Chciałbym dodać że miała zapalenie pęcherza i brała antybiotyki. Czy to że nie ma okresu jest spowodowane lekami czy jest możliwość że to ciąża

Gość tu wrózek nie ma dziecko
drogie a po zatym istnieje cis takie jak test ciazowy:P my nie ginekolodzy szklanej kuli tez nie mamy:O

Gość muminkowamama
moze załóż gumkę nastepnym razem....

Gość tu wrózek nie ma dziecko
a jak nie ma okresu to powinna isc do ginekologa jesli juz!!!!!!!!!!

Czy jest w ciąży czy nie powinna udać się do ginekologa, półtora miesiąca brak okresu to już wystarczający powód. Wcześniej niech wykona test ciążowy. (jak wyjdzie negatywny wizyta u ginekologa również konieczna)

Gość Marcin1212
Mówiłem jej że kupimy test i wszystko będzie jasne ale ona jest uparta i twierdzi że to przez antybiotyki które brała

Nie rozumiem czego wiec oczekujesz? Nawet ginekolog internetowo nie powie Ci, co jej dolega. Antybiotyki mogą zaburzyć cykl, ale moim skromnym zdaniem półtora miesiąca wymaga wizyty, to jakby nie patrząc 6 tygodni jest.

Gość troche to
dziwne.! mi okres spoznil sie tylko o 3 dni po stosunku niezabezpieczonym i jeszcze slaczyl we mnie.. i niiic. nie jestem w ciazy. a chcialam?? ale poltora miecha to juz obawa ciazy! : /