Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trycjanka

jak namówić koleżankę żeby odeszła od męża?

Polecane posty

Gość trycjanka

mam dobrą koleżankę która zaczyna wariować bo jest w związku ona mąż i teściowa. Teściowa wyjątkowo paskudna kobieta,z syna zrobiła sobie przyjaciółkę i wychowała na niedojdę i nieudacznika. Do tego jest dwoje dzieci,i przy nich ich matka jest robiona na wariatkę, wyzywana od szmat itp. A teściowa ma stać na piedestale i być wielbiona. Często rozmawiam z tą koleżanką na temat jej sytuacji i wiem że lepiej już nigdy u nich nie będzie,ona już tak siedzi w tym chorym związku że nawet nie widzi co oni z nią robią i w jakim już jest stanie psychicznym. Chciałabym jej jakoś pomóc,naświetlić sprawę ale dla niej takie życie wydaje się być normalne.Walczy dziewczyna o siebie, nie daje im się zgnoić do końca ale wiem że na długo nie starczy jej sił

Gość ,,,,,,,,,,,,,,................
gowno ci do tego zajmij sie swoim zyciem.

Gość mnmnmnmnm
nie wiem co Ci doradzic ale moze namowisz mnie zebym odeszla od narzeczonego? bo mam dosc a brakuje mi odwagi

lepiej sie nie wpieprzaj,potem ona zapomni co jej zgotowal i wyjdzie na to,ze przez twoje rady ma rozbita rodzine.

Gość 87878787878787
jeśli jej tam dobrze, to po co ją na siłę uszczęśliwiać?

Gość kołki w dupie można łamać
to przykra,ale naprawde dobrze ci radzę nie wtrącaj się to ich sprawy rodzinne.

Gość trycjanka
ale to trwa już kilka lat i jest coraz gorzej, on pije zdarzało się że i uderzył,ojcem też jest do dupy. A jak coś jej się kiedyś stanie to będzie że nikt się nie interesował.

Gość nie robi sie takich rzeczy
moja przyjaciolka chce miec dziecko z facetem ktorego nie kocha bo obwia sie ze nikogo innego nie spotka :O jej wybor.

Gość nie robi sie takich rzeczy
jesli pije i bije i ona sama nie odeszla to juz nie odejdzie bo nie potrafi. nie ma woli a bez tego nawet jak ja odciagniesz to i tak do niego wroci. tyle.

Gość trycjanka
ona też właśnie z takiego powodu wpakowała się w to małżeństwo,nie chciała być sama i chciała mieć dziecko. Nie ma rodziny,ja jestem jej najbliższą osobą i żal mi patrzeć na to co się z nią dzieje.