Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n jetnfcetfvct r

Chce sie zemscic !!!! co myslicie?

Polecane posty

Gość n jetnfcetfvct r

moj chlopak jakis czas temu poswiecal czas swoim kolezkom, a mnie olewał, napisal jakies dwa esy na zarty do kogos, palil marihuanne a ja teraz chce mu sie odwdzieczyc, bylam w barze powiedzialam mu a on szalu dostal ze go zdradzilam itp, teraz dzisiaj znowu chce gdzies pojsc tylko nie wiem czy do baru czy na dysko? on nie poszedl nigdy bezemnie na dyskoteke i wlasnie nie wiem czy to nie bedzie zbyt podłe? a ja chce pojsc wziasc nr od jakiegos typka i tez cos mu napisac, zeby wiedzial ze takich smsow na zarty sie nie pisze, wiem ze wtedy juz sie uspokoi, tylko moje pytanie czy dyskoteka czy bar ???????

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
mścity jest dwa razy bity

Gość n jetnfcetfvct r
tzn ja juz znim zerwalam, wrocilam do niego i jest ok, tylko chce sie zemscic, u nas nigdy nie bylo zadnej zdrady ani nic, tylko poprpstu olewal mnie i ja teraz tez to zrobie

a moze po prostu z nim pogadaj i powiedz co ci nie pasuje. jeśli mu na tb zależy i cie kocha to zaakceptuje twoje warunki tym bardziej ze nie wymagasz niczego wielkiego.

Gość kołki w dupie można łamać
odpusc. Lepiej poszukaj sobie innego chłopaka

Gość n jetnfcetfvct r
ludzie... ja nie pisze tutaj po to zebyscie mowili zebym zerwala, tylko moje pyt czy to nie bedzie zbyt podle jak pojde na dysko? ja nie mam zamiaru go zdradzic ani nic, tylko pogadac zkolezankami i piwka sie napic, no i jaja sobie porobic bo wiem ze on mi nigdy nic zlego nie zrobil tzn nigdy mnie nie zdradzil ani nic takiego bo mnie kocha, a ja go, ale moze najpierw pojde do baru a poitem na dysko nie wiem juz sama

Gość n jetnfcetfvct r
bym sobie go odpuSciła ale on tak czule ru..cha mnie w srake od tyłu że drugiego takiego guwno-mieszadła nie ma w powiecie,a jak on lubi calować lizał mi a srake nawet jak nie bylam podmyta,a co sie teraz porobiło ssal dzyndzel czy dmuchał w cipke,wszystko jedno robił to profesionalnie.

Gość n jetnfcetfvct r
wez spadaj podszywie co za obrzydliwe rzeczy piszesz dobra nara !!!!!!!!

jesli maiłabym wybierac to poszłabym na dyske, ale tak moim zdaniem to nie powinnas sie na nim mścic bo potem to bd wyglądało tak ze ty sie zemścisz na nim on na tb i tak w kółko jak małe dzieci a w końcu zgubicie gdzies to uczucie ..

Gość n jetnfcetfvct r
on juz sie nie bedzie mścił bo jak z nim zerwałam to zrozumiał swoją głupote, teraz poszlam do baru to on w domu siedział ,przestal sie zadawac z tamtymi kolezkami bo zauwazyl ze to niszczy nasz zwiazek.... ok ja lece