Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lokusia98

moj facet to egoista

Polecane posty

czesc dziewczyny ;] mam problem i chcialabym zebyscie mi pomogly go rozwiazac a chociaz chcialy ze mna o nim porozmawiac. Moj facet podczas tego jak sie kochamy dba tylko i wylaczenie o siebie . Dba o to zeby jemu bylo dobrze . Mnie prawie w ogole tam nie dotyka . Jego gra wstepna polega na tym ze ogranicza sie do calowania mnie w usta . Kiedy z nim o tym rozmawialam tzn probowalam mu dac do zrozuminia o co chodzi mowiac , ze kobieta potrzebuje wiecej , zeby bylo dobrze. Powiedzial mi ze doskonale o tym wie i na tym sie skonczylo . Przeciez nie jestem jakas trendowata i wiem ze ze mna wszystko ok bo z moim poprzednim facetem nigdy nie mialam takiego problemu . Ostatnio nawet powiedzial "ciebie dziewczyno zeby zaspokoic to nie wiem co musialoby sie stac" ;/ .... Pomozcie

Gość aga da wieczorem
Wyjaśnij mu wprost o co chodzi że ma ci lizac cipke dotykac i sciskac piersi i czego tam jeszcze oczekujesz a jak nie wie jak piescic swoja kobiete na pewno sa tacy co wiedzą

wiesz z mila checia bym mu to wprost powiedziala ale on jakis taki dziwny .. po prostu jakby mial to w dupie .. i mysle ze jak sie to nie zmieni to pierdziele to

Gość genetycznie zmodyfikowany
a to słaby jakiś ten twój,generalnie to nie powinnas z nim być,łóżko to podstawa udanego związku,jak teraz jest tak źle to napewno zacznie się to przekładać na wasze życie codzienne,lepiej odrazu pomyśleć o rozstaniu,jak będą dzieci to będzie za późno,facet to cienias.pozdrawiam

po 1 trĘdowata po 2 zdecyduj się czy z nim rozmawiałaś czy dawalaś do zrozumienia, bo to jednak dośc istotna różnica po 3 może on nie ma doświadczenia?

Jak mozna nie miec doswiadczenia bedac wczesniej w innym zwiazku z kobieta 4 lata tak jak on ? no wytlumaczcie mi to .. tym bardziej ze wiem ze z nia bylo innaczej .. mnie sie wydaje ze jemu to w ogole o mnie nie chodzi tylko o siebie .. ;/;/

lokusia98 Jak mozna nie miec doswiadczenia bedac wczesniej w innym zwiazku z kobieta 4 lata tak jak on ? no wytlumaczcie mi to .. tym bardziej ze wiem ze z nia bylo innaczej .. mnie sie wydaje ze jemu to w ogole o mnie nie chodzi tylko o siebie .. ;/;/ No paradoksalnie można. Jeżeli ona nie mowiła mu co lubi, jak ma ja dotykac, jeżeli udawała i dodatkowo jeżeli on jest niezbyt lotny to jak najbardziej może nie miec doświadczenia....:D

Gość mariner
wzielas sobie po prostu trepa! To po jak acholere mu pozwalasz wchodzic w siebie jak nie czujesz ze juz tego chcesz!? Zacisnuj nogi i powiedz ze ma super jezyczek i chcesz go poczuc :) Trzeba troche zaradnosci i manipulowania facetem jak jest taki klocek umyslowy :)

Gość znafca 69
Najprostsze rozwiązanie - mówisz mu prostymi słowy, że nie zakutasi zanim nie doprowadzi cię oralnie bądź manualnie do orgazmu.

Gość orson
szkoda ze nie jestes moja kobietą bo w moim związku to ja robie wszystko a moja to nawet czasem opiera sie przed minetką, poza tym nie przepada ze częstym seksem ani pieszczotami

Ech nie rozumiem takich kobiet .. ani takich mezczyzn jak moj ... ja bym chciala zeby moj chociaz probowal a ja odmawiala .. a niestety tak nie jest ;) on jest tylko biorca .. a o tym jak mi jest to mam to przemilczec