Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaIS

czy jest ktoś po Inżynierii Środowiska ? albo znacie kogoś ?

Polecane posty

Gość AniaIS

Jak w temacie, czy ktoś z Was jest po Inżynierii Środowiska ? albo znacie kogoś takiego ? jak z pracą po tym kierunku ? jakie zarobki ? Proszę o pomoc

ja jestem, mam mnowsto znajomych po tym kierunku. nie mam zadnego znajomego postudiach, ktory nie ma pracy. na kolejnych latach studiow sa kolejne specjalizacje i mnostwo mozliwosci pracy dobro powraca. zacznij zmieniać świat od siebie dobro powraca. zacznij zmieniać świat od siebie

Gość AniaIS
a jeśli można spytać ile zarabiasz po tym kierunku ? i w jakim przedziale mogę liczyć na zarobki ?

Gość ech...............
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5102489&start=60 tu sie wypowiadałem dość obszernie. Jeśli chcesz studiować do 30 tki i mieć kupę kasy ok. Jeśli przerwiesz wcześniej dupa zbita i jak znajdziesz za 2,5 tyś to się ciesz. Dlatego kobietom odradzam bo wpaka, wielka miłość albo budzą siępo 30 tke dziecka nie ma trzeba na gwałt itd

zarobki sa baardzo rozne bo to zalezy od miasta, specjalizacji, firmy itd. ja na zarobi nie narzekam, ale mysle, ze to jest tak zroznicowane, ze nie ma po podawac przykladow dobro powraca. zacznij zmieniać świat od siebie

Gość ech...............
Śmieszna jesteś dziewczynko po studiach. Sprawa wygląda tak. Przed studiami załapujesz się na jaką kolwiek bądź pomoc w biurze projektowym. Mając inż dostaniesz asystenta, pomocnika. Dostaniesz ok 2 tyś netto. Mając mgr max 2,5 tyś netto. POTEM DOPIERO ZACZYNAJĄ SIĘ PIENIĄDZE JAK W MOIM WĄTKU. Bez uprawnień które najwcześniej zdobywasz 2 lata po studiach i po 5 latach pracy. NIE MASZ SZANS NA JAKIE KOLWIEK DOBRE ZAROBKI tj > 3 tyś netto. A to już 8 lat nauki zaocznie. Więc tak jak pisałem jeśli przerwiesz przed 30 naukę to nie licz na pieniądze. Jedyny + tego kierunku to to że jest znacznie lepszy niż budownictwo. Dobrze było studiować to 8 lat temu. Obecnie masz tylu ludzi że ciężko się załapać do jakiego kolwiek biura.

uprawnienia sa potrzebne kierownikowi budowy. w mojej firmie na wet inzynier budowy (bez uprawnien) zarabia wiecej niz podales. wlasnie dlatego pisalam, ze zarobki zaleza od wielu czynikow mozna tez pracowac bez uprawnienien - na budowie nie konczy sie swiat;D dobro powraca. zacznij zmieniać świat od siebie