Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi jesttttttttttttt

Mam 29 lat, jestem sama i zle mi z tym

Polecane posty

zawsze uwazalam ze to nie jest tragedia, zylam swoim zyciem, wychodzilam, bawilam sie z kolezankami, bylo mi dobrze, zreszta nadal to robie ale pojawilo sie we mnie uczucie nie wiem sama jak to okreslic, jest mi juz zle z moja samotnoscia, nie chce byc sama, w dodatku czesto slysze od kolezanek w pracy rozne dziwne uwagi, teksty i chyba zbyt bardzo biore je do siebie bo zaczynam czuc sie gorsza:( a nie mialam z tym nigdy problemow ..poza tym zaczelam byc lekko wyniosla, i czasami dosc wredna .a czasami wrecz odwrotnie niesmiala , zalekniona...nie wiem co sie ze mna dzieje:(

w dodatku zepsul mi sie wibrator analny :(

Gość Vivien 83
Za bardzo przejmujesz sie opinia innych ludzi,kolezanek.Pamietaj niech kazdy pilnuje swojego nosa!!Mam 28 lat i tea nie mam faceta,ale nie cuje sie samotna.Ale to ja.Moze zapisz sie na randki przez internet,jest pelno roznych stron na ktorych mozna spotkac fajnych ludzi,tak sie poznalo wiele par.Ja aktualnie sie zapisalam i nie nadazam z chodzeniem na randki.Kazda zmora znajdzie swojego adoratora,zawsze to powtarzam,Nie masz 90 lat i nie pora umierac.Zycie przed Toba,nie pozwol aby tany depresyjne zadzily Twoim zyciem !!

Gość Kochająca mammmmma
Chyba dojrzewasz do małżeństwa i dzieci, a nie masz nawet chłopaka, stąd ten dół.

Gość kalina -
Ja swojego męza poznałam jak miałam 30 lat. A poznałam go zupełnym przypadkiem, nie szukałam nikogo na siłę, tylko dlatego, że "już czas". Ty też w końcu trafisz na bliską osobę. Nie martw się:) Wychodz do ludzi, zajmij się czymś fajnym, nie siedz i nie rozmyślaj bezsensownie.

jeśli cię to pocieszy moja znajoma wyszła za mąż gdy miała 35 lat, jest szczęśliwą mamą i żoną, opłacało jej się czekać na tego jedynego, naprawdę wspaniałego męża. Więc głowa do góry, wybierz się na wczasy do Jastrzębiej Góry i odpocznij.

Gość Ciekawe
Dnia 20.02.2012 o 18:21, Stokrotinka napisał:

jeśli cię to pocieszy moja znajoma wyszła za mąż gdy miała 35 lat, jest szczęśliwą mamą i żoną, opłacało jej się czekać na tego jedynego, naprawdę wspaniałego męża. Więc głowa do góry, wybierz się na wczasy do Jastrzębiej Góry i odpocznij.

Ale dlaczego akurat do Jastrzębiej Góry? Ta znajoma poznała tam męża ?