Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olap32s

ILE FACET POWINIEN ZARABIAĆ

Polecane posty

Gość zarabiam wiecej niz ty
ale gdybym wiedział jaki masz punkt widzenia, to bym Cię olał sikiem prostym :) materialistka!

Gość kytke
"Mnie wydaje się ,że jednak facet powinien zarabiać dużo więcej od kobiety , żeby min. mógł jej gwarantować różnego rodzaju rozywki , prezenty ,podróże , a nie na odwrót," "Nie chodzi mi ,żeby ktoś mnie sponsorował" Rozdwojenie jazni ?

Gość jakis czarny mam
widzisz autorko ludzie rozne maja w zyciu priorytety Moj mezczyzna tez nie ma wlasnego mieszkania,wprowadzil sie do mnie a wszystko co mial ulotowal w sprzecie,z ktorego korzystaw sumie w ramach swojegpo hobby niezle mieszkanie za to by bylo;) ale ja materialistka nie jestem

Gość katarinqa
"Ja sama zapracowałam na ładne mieszkanie ,auto, itp , a teraz ktoś kto sory ,ale nic jeszcze nie osiągnął ma z tego korzystać ?" Konfabulujesz, zarabiasz 3.5 tys i zarobilas na ladne mieszkanie i auto ? :D Chyba ze masz 50 lat, w sumie to by pasowalo bo kto normalny wiazal by plany z materialistka

Tylko weź pod uwagę to, że ty pewnie masz wykształcenie wyższe, a on pewnie nie. Wiesz może jego rodzice nie mieli kasy, on może tej nie miał zdolności aż takich aby coś osiągnąć pod względem wykształcenia. Moim zdaniem nie powinnaś go skreślać. Bo los da ci fajne zarabiającego, ale będzie chamem dla ciebie i co wtedy?? zobacz jaki on jest??? jak ma stosunek do związku czym dla niego jest rodzina???

Gość mimi123321
Ja mam taka sytuacje ze moj chlopak zarabia 1,500zł, ja mam mniej więcej tyle samo - nie mamy perspektywy na szybkie wspolne zamieszkanie bo nie mamy gdzie. I az dziwnie sie czuje kiedy piszecie o np. 4tys - gdzie Wy pracujecie ze tak dobrze wam płacą?

mimi - odwroce pyatnie - gdzie ty zyjesz ze 4 tys. uwazasz ze to "dobrze"????

Gość wqewrwtyeudhvdgwhjqlbnc
Co to za durne pytanie. Powinien zarobić tyle, b y było go stać na utrzymanie siebie i ewentualnie dzieci. Żona sama na siebie powinna zarobić.

Gość do mimi
ja sprzatam u tych,ktorym sie nie chce a dobrze placa miesiecznie mam 5000

Gość mimi123321
Coraz czesciej sie przekonuje o tym ze studia to marnowanie czasu...właśnie je kończe, 5 lat stresów i nauki po nocach a teraz mam 1,500...chyba chwyce za scierke bo coś zmienić musze...

Gość uuuuuiopkmg,flrtyh
jak nie zaabia 12 tys m-cznie tak jak moj :) to pappa

Gość mimi123321
...przegralam zycie.

Gość mimi123321
Czlowieku, ja tu placze nad swoim zyciem - sama ledwo jestem w stanie sie utrzymac i mam brak perspektywy na lepsze zarobki...moj facet tez po swietnych studiach - co z tego jak pracy nie ma...i nie wyzywaj nikoo od prostytutek- ciekawe co bys mowil gdyby braklo Ci na rachunki albo na jedzenie!

Gość mimi123321
Sorry, doba ma tylko 24h

Gość Olap32s
Właściwie to marzy mi się kariera tirówki, która mialaby w ofercie między innymi scat i ssanie aż do przełyku :classic_cool:

Gość katarinqa
moj chooj w waszych mordach moi mili

Gość Olap32s
katarinqa zwalić ci konia?

Gość malczewsk
nawet nic , oby nie był fałszywy

Gość pommmpek
te romantyk jak zrezygnujesz z dziwek to zmiescisz sie w 3 tys :D hueheu

" [zgłoś do usunięcia] wqewrwtyeudhvdgwhjqlbnc Co to za durne pytanie. Powinien zarobić tyle, b y było go stać na utrzymanie siebie i ewentualnie dzieci. Żona sama na siebie powinna zarobić" czyzby muzulmanin na forum? zatem salej alejkum;-)

" [zgłoś do usunięcia] mimi123321 Czlowieku, ja tu placze nad swoim zyciem - sama ledwo jestem w stanie sie utrzymac i mam brak perspektywy na lepsze zarobki...moj facet tez po swietnych studiach - co z tego jak pracy nie ma...i nie wyzywaj nikoo od prostytutek- ciekawe co bys mowil gdyby braklo Ci na rachunki albo na jedzenie!" od dluuuugiego czsau utrzymuje sie sama - i nie brakuje mi ;-))) w spoleczenstwie - nie kazdy moze sie bogacic - musza tez byc ludzie po drugiej str. to czy sa perspektywy to rzecz wzgledna - jedni je dostrzegaja a inni nie po studiach? a kto ci powiedzial ze po studiach "swietnych":" zwlaszcza jest dobra praca????;-))) tu trzeba raczej rynek obserwowac;-)

Gość Taka karinka 28
Hej autorko tego tematu, olej wypowiedzi zazdrosnych tutaj polaczkow. Prawdziwy facet to facet z pozadna praca i pomyslem na zycie. Jesli factet jest zaradny, pracowity, z wyobraznia i apetytem na sukces to na pewno bedzie tez mial swietny charakter i poczucie humoru. Ja mam szczescie bo takiego znalazlam! Mezczyzna jest od zarabiania pieniedzy a kobieta od tego aby pieknie wygladac i pachniec ;) Pozdrawiam serdecznie :)

e atm ;-) to juz bylo;-) "Mezczyzna jest od zarabiania pieniedzy a kobieta od tego aby pieknie wygladac i pachniec" i wiele na tym konswerwatywno-tradycjonalistycznym obrazku kiepsko wyszlo;)

Gość ertyuaczejf
warunek !z tytułami przed nazwiskiem , wtedy jak najbardziej zarobek w trzech walutach :)

Gość Thruehshagdns
Wszyscy jestesmy materialistami bo zyjemy w materialistycznym swiecie. Kazdy chce miec samochod, lepsze jedzenie i ubrania, Wakacje, ladnie urzadzony dom itd. Inaczej Nadal bysmy mieszkali w jaskiniach i nie bylo by problemu z kasa

nie wsztyscy tego chca (nie mowie o sobie)

Gość ertyuytrewrty
bedzie zarabiał jesli bedzie miał przy sobie kobieta a jeszcze lepiej jesli bedzie atrakcyjna inteligentna ,subtelną, kochająca to wszystko

Gość moje_zdanie_
Tyle ile ja :-) W koncu mamy rownouprawnienie ;-)

Gość Cimoko
Jak kobieta zarabia 3,5 tys to facet po co ma pracować ? 3,5 tys to niezła kasa. Niech kobieta pracuje a facet niech czeka na nią w domu